Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lišejník po "padesáté", 22.3.2016
Paní Hráběnko, vím, že Vaše úmysly jsou čisté, ale věřte, že za některé odstavce, na které odkazujete, by se mělo střílet. Např.: Ovocná karbolinea, naftové přípravky a zejména orthopřípravky (organická barviva), které se chemicky pojí se stélkou... celý příspěvek >
Lišejník po "padesáté", 22.3.2016
což tedy potvrzuje moje podezření, že lišejníky v téhle míře jsou pro strom minimálně škodlivé, pokud ne přímo vražedné. Ano, nelze říci, že by lišejník byl stromům ku prospěchu. Ale škoda, že jste si nezapamatovala tu nejdůležitější větu onoho... celý příspěvek >
Co s konkurenčními výhony?, 22.3.2016
Nebojte se klejotoku při ustřižení jednoletých výhonů. Stříhejte v době květu, v tu dobu je riziko minimální
Zasazený kaštan, 15.3.2016
Myslím, že tak velký květináč, aby pojmul dospělou rostlinu, neseženete.
Opravný řez Admirálu na M9, 15.3.2016
Nejdřív si ujasněte, jak vysoký chcete kmínek a podle toho zvolte řez. Nejlogičtější mi přijde vytvoření nové korunky z 5 nejnižších pupenů kolmého letorostu (terminál a 4 ramena), ostatní postupně odstranit. Chcete-li ramena níž - z původního (nyní... celý příspěvek >
Kanadská balkonová borůvka Tophat, 15.3.2016
Je to každopádně lepší. Borůvky vesměs nejsou spolehlivě samosprašné, takže další odrůda zlepší výnos. Navíc málokdo má z jednoho keříku tak obrovský výnos, že by druhou rostlinu neuživil.
Suplumeleven, 15.3.2016
V letošní zimě tedy ne. Ani v té loňské.  Ale v průměrných zimách ano. 
Nejchutnější odrůdy meruněk, 15.3.2016
Bergeron není imunní vůči šarce, takže 3:2 pro Harlayne.
Natírání kmenu vápnem, 9.3.2016
Tento postřikovač neznám. Je pravda, že podle popisu by se na vápnění stromů hodil. Obávám se však. že proti problémům se  zaschlým vápnem nebude ani tento stříkač imunní. Zaráží mě jeho překvapivě nízká cena, běžné stříkačky v této cenové... celý příspěvek >
Veharda a Velkopavlovicka, 9.3.2016
...vykopanú zeminu z jamy nepoužijem pri vysádzaní, ale nahradím ju zeminou z neďalekej záhradky... Ano, to je řešení, které jsem dodenávna taky praktikoval i doporučoval. Dnes už ne. Tento postup - jakkoli správný - nás nepřímo nutí kopat jen... celý příspěvek >
Natírání kmenu vápnem, 9.3.2016
Většina zahrádkářů má postřikovače nové (motorové, elektrické, značkové) a na půdě či ve stodole se krčí ty staré, zapomenuté ale funkční. Je možné takové použít na postřik vápnem. Jenom je potřeba připravit vápenné mléko hodně řídké a přecedit přes... celý příspěvek >
Podnož Rakoniewická, 9.3.2016
Ano je to všeobecně deklarované. Nicméně bych vlastnosti podnoží nepřeceňoval, nic víc. Slivoňová podnož neudělá z meruňky či broskve švestku, ať už co se týče náchylnosti k chloróze či kořenové asfyxii. Samozřejmě souhlasím, že pro méně vhodné... celý příspěvek >
Domácí ořechovice, 9.3.2016
Nerozumím příliš výrobě vína. Ale nejspíš bych postupoval tak, že bych přesířené víno smíchal se stejným množstvím vína nezasířeného.    Asi existují i chemické cesty, ale ty se používají spíš na odstranění síry z kvasů, u vína bych to... celý příspěvek >
Domácí ořechovice, 8.3.2016
Je nutno zbavit med bílkovin. Na úkor látek tělu prospěšných. Řekl bych, že bílkoviny v medu jsou naopak tělu prospěšné. Jejich odstranění z likéru prospěje pouze jeho vzhledu - čirosti.  
Podnož Rakoniewická, 8.3.2016
Milý 205.204, já píšu o chloróze a hořké pihovitosti, Vy o chřadnutí a dušení stromků. To je trochu rozdíl.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika