Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Valjevka, Hamanova nebo jiná?, 10.4.2013
Jsem rovněž zaujatý proti Hamanově, proto bych volil některou z doporučenách tolerantních odrůd. Asi krom Bystrické, která tolerantní není. Nebál bych se na Plzeňsku (nejuste-li v extra studené kotlině) ani Haganty a Presenty
Jabloň Jonathan, 9.4.2013
Možná proto, že autor nikde jinde nebyl. Třeba v Maďarsku to byla v té době zřejmě nejpěstovanější odrůda.
Špendlíky, 9.4.2013
Rád bych se takové zálivky dožil, ale jsem skeptický. To spíš čekám průlom legislativy v otázce geneticky modifikovaných rostlin.     Je pravda, že ve vyšších polohách šarka tolik neřádí. Ve staré literatuře se dokonce psalo, že v... celý příspěvek >
Sušení ovoce, 9.4.2013
Není kouře bez ohně a taky není ohně (ze dřeva) bez kouře. Jedině snad, že byste v udírně topil plynem.    Jediné, co mě napadá, je vložit do udírny uzavřenou plechovou nádobu, která by měla přívod čistého vzduchu odjinud než z... celý příspěvek >
Vaše chutě tipu gold nebo renet, 8.4.2013
Obě chuti mám rád. Sladší goldenovská chuť je lepší na přímé zakousnutí, renetovitá zas v moštu a křížalách.    Až za tyto dvě řadím chuť mekintošovskou - s bílou voňavou dužinou.
Jarní výsadba broskvoně 2013, 3.4.2013
Dobrý den, prosím zkušené zahrádkáře o radu. Včera jsem si u zahradnictví Kruh v dobré víře objednala ovocné stromky/ 2 broskvoně, slivoň a jabloň/. Dnes mě informovala česká pošta, že zítra přijdou. Jsem v šoku, předpokládala jsem, že vzhledem k... celý příspěvek >
Výsadba třešně do kompostu, 3.4.2013
Jestli Vy se, PP, nedíváte přes rameno, když Vaše žena (tchyně)    sleduje v TV 190. díl Rosamundy Pilcher...
(Báječná) Bláhova oranžová reneta, 2.4.2013
Roubů můžete mít, kolik chcete.
To já nevím. Přerouboval jsem s ní před 30 lety poměrně starý strom Sudetské renety na semenáči. Jak se traduje v literatuře, na slabší podnoži bnývají plody větší, ale určitě to tvrdit nemohu. Třeba na Idaredech - kde bych to očekával - se mi... celý příspěvek >
Zatím holka ještě stojí (Bláhovka), ale má to opravdu nahnuté. Plody do v současnosti požadované velikosti nenarostou na polokmeni ani náhodou. Je to škoda, méně šťavnatá jablka se dobře suší a ostřeji sladká renetovitá chuť je v... celý příspěvek >
Roubování na semenáč, 1.4.2013
V případě těchto odrůd, zejména Angoldu, bych štěpoval na Golden. Využil bych slabšího růstu GD, který bude působit jako brzdící vložka zvyšující plodnost. To se u bujného semenáče docela hodí.
Kompotovice, 1.4.2013
Vypálitelné to je, ale ještě bych ten kvas zředil vodou a nechal prokvasit zbytkový cukr, kterého je tam dle chuti ještě hodně.
Jablko Red Devil, 29.3.2013
Sorry, zapomněl jsem přihlášení.
Jablko Red Devil, 29.3.2013
Pan Krulikovský si informaci jistě nevymyslel, příspěvek nebyl namířen proti němu a je jistě dobré, že se o ty údaje podělil. O úrovni zdroje z něhož čerpal to ale cosi vypovídá, nehledě na tautologizmy v textu. Jestli odrůda vznikla... celý příspěvek >
Klobásy se nedaří, 29.3.2013
Myslíte, že ten buk na štěpky káceli ruční pilou a odvětvovali sekyrama?
Další diskuze:  196197198199200>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika