|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Valjevka, Hamanova nebo jiná?, 10.4.2013 Jsem rovněž zaujatý proti Hamanově, proto bych volil některou z doporučenách tolerantních odrůd. Asi krom Bystrické, která tolerantní není. Nebál bych se na Plzeňsku (nejuste-li v extra studené kotlině) ani Haganty a Presenty
| | Jabloň Jonathan, 9.4.2013 Možná proto, že autor nikde jinde nebyl. Třeba v Maďarsku to byla v té době zřejmě nejpěstovanější odrůda. | |
| | Špendlíky, 9.4.2013 Rád bych se takové zálivky dožil, ale jsem skeptický. To spíš čekám průlom legislativy v otázce geneticky modifikovaných rostlin.
Je pravda, že ve vyšších polohách šarka tolik neřádí. Ve staré literatuře se dokonce psalo, že v... celý příspěvek > | | Sušení ovoce, 9.4.2013 Není kouře bez ohně a taky není ohně (ze dřeva) bez kouře. Jedině snad, že byste v udírně topil plynem.
Jediné, co mě napadá, je vložit do udírny uzavřenou plechovou nádobu, která by měla přívod čistého vzduchu odjinud než z... celý příspěvek > | | Vaše chutě tipu gold nebo renet, 8.4.2013 Obě chuti mám rád. Sladší goldenovská chuť je lepší na přímé zakousnutí, renetovitá zas v moštu a křížalách.
Až za tyto dvě řadím chuť mekintošovskou - s bílou voňavou dužinou. | | Jarní výsadba broskvoně 2013, 3.4.2013 Dobrý den, prosím zkušené zahrádkáře o radu. Včera jsem si u zahradnictví Kruh v dobré víře objednala ovocné stromky/ 2 broskvoně, slivoň a jabloň/. Dnes mě informovala česká pošta, že zítra přijdou. Jsem v šoku, předpokládala jsem, že vzhledem k... celý příspěvek > | | Výsadba třešně do kompostu, 3.4.2013 Jestli Vy se, PP, nedíváte přes rameno, když Vaše žena (tchyně) sleduje v TV 190. díl Rosamundy Pilcher... | | (Báječná) Bláhova oranžová reneta, 2.4.2013 Roubů můžete mít, kolik chcete. | | (Báječná) Bláhova oranžová reneta, 2.4.2013 To já nevím. Přerouboval jsem s ní před 30 lety poměrně starý strom Sudetské renety na semenáči. Jak se traduje v literatuře, na slabší podnoži bnývají plody větší, ale určitě to tvrdit nemohu. Třeba na Idaredech - kde bych to očekával - se mi... celý příspěvek > | | (Báječná) Bláhova oranžová reneta, 2.4.2013 Zatím holka ještě stojí (Bláhovka), ale má to opravdu nahnuté. Plody do v současnosti požadované velikosti nenarostou na polokmeni ani náhodou. Je to škoda, méně šťavnatá jablka se dobře suší a ostřeji sladká renetovitá chuť je v... celý příspěvek > | |
| | Roubování na semenáč, 1.4.2013 V případě těchto odrůd, zejména Angoldu, bych štěpoval na Golden. Využil bych slabšího růstu GD, který bude působit jako brzdící vložka zvyšující plodnost. To se u bujného semenáče docela hodí. | | Kompotovice, 1.4.2013 Vypálitelné to je, ale ještě bych ten kvas zředil vodou a nechal prokvasit zbytkový cukr, kterého je tam dle chuti ještě hodně. | | Jablko Red Devil, 29.3.2013 Sorry, zapomněl jsem přihlášení. | | Jablko Red Devil, 29.3.2013 Pan Krulikovský si informaci jistě nevymyslel, příspěvek nebyl namířen proti němu a je jistě dobré, že se o ty údaje podělil. O úrovni zdroje z něhož čerpal to ale cosi vypovídá, nehledě na tautologizmy v textu. Jestli odrůda vznikla... celý příspěvek > | | Klobásy se nedaří, 29.3.2013 Myslíte, že ten buk na štěpky káceli ruční pilou a odvětvovali sekyrama? | |
|
|
|
|