Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou sekeru - prosím o radu, 18.12.2013
Stando, Vaše příspěvky jsou fundované, mají hlavu a patu a s většinou je třeba souhlasit.  Ten o sekeře Fieberglas (o třídu výš neř F.) k nim ale, dle mého, nepatří. Můžem se bavit o tom, jestli jsou fiskarsky předražené, kde se vyrábí, jak... celý příspěvek >
Staré odrůdy jabloní, 17.12.2013
Je to tak, jak píšete. Co jsme si zamilovali v mládí je originál.  Coxovka je nepochybně hodnocena jako originální chuť. Ale současník pana Coxe by řekl, že originální chuť má Ribstonské, a Coxova je mix.
Kidd´s orange, 17.12.2013
Já znám Chlum u Letovic
Odrůda Benet, 17.12.2013
Oba rodiče mají každopádně zajímavé vlastnosti, takže na výsledek bych byl docela zvědavý. Silným argumentem pro mě ale bude míra náchylnosti ke strupovitosti.
Švestky v sezóně 2012, 17.12.2013
Nic nového, než jsem sdělil Petrovi při návštěvě, nevím, jelikož od té doby již žádné další šveskty k posouzení nebyly. Jen bych snad upřesnil, že Topstar potěšil, ale Topgigant až taková sláva nebyla. Tedy z letních bych vyzdvihl Katinku... celý příspěvek >
Kysané zelí, 17.12.2013
Nezdá se mi, že by zelák dokázal vycucnout vodu ze žlábku. Co vím, tak žlábek má stejně vysokou vnitřní i vnější stěnu (alespoň ten náš). Pokud tedy voda jen bublá a nevytéká na podlahu při přetlaku uvnitř sudu, totéž by se mělo dít v opačném... celý příspěvek >
Stanley - jedna z nejužitečnějších odrůd minulosti, 16.12.2013
Katinky, pravda, nepatří mezi nejsladší odrůdy, ale zas tak špatné to není. Co se týče konzistence dužiny, ta je oproti jiným odrůdám (a nejen současně zrajícím) výborná, při pečení se neroztéká, dobře se suší (navíc bývá teplo), jdou snadno od... celý příspěvek >
Měření kvasu, 16.12.2013
Kompot se konzervuje cukrem - sacharózou. Kvasinky potřebují jednoduché cukry obsažené v ovoci. Kompot se obvykle konzervuje sterilací. .  Je ale možné, že  byl vyroben z chemicky konzervovaného polotovaru. Kvasinkám je jedno, jestli... celý příspěvek >
Rozela, 13.12.2013
Každý postarší pěstitel byl jednou mlád Ano, každý byl mlád. A proto si myslím, že řada starých oblíbených odrůd bude oblíbena jen do té doby, pokud si je budou staří pamatovat z dětství.  Dnes zahrádkáři oprašují Spartany, Bláhovky,... celý příspěvek >
Rozela, 13.12.2013
Některé staré odrůdy vydržely u nás padesát, sto let, a vysazovat se budou-Beforest, Gascoineho, Coxová, James Grive, Smiřické, Bláhovo, Banánové, atd... No, to je odvážné tvrzení. Odrůdy jako Bláhovo, Gascoigneho či Smiřické se běžně v... celý příspěvek >
Invertní cukr, 13.12.2013
Stejná jako u řepného.
Čtvrtá hrušeň - doporučte odrůdu, 13.12.2013
Nela je docela dobrá, střední velikosti, ale nevydrží mi příliš dlouho Petra má krásné, velké protáhlé plody u kalichu skosené. U mě, bohužel, nedozrají do kvality, aby se daly jíst 
Roubování meruněk, 13.12.2013
Drobná oprava. Mrkev je jednodomá  bylina.
Drnovice 2013, 11.12.2013
A proč jsme tedy kyselost uváděli do tabulky?
Pletivo na ochranu proti hrabošům, 11.12.2013
Jak vypadají izolační vyrstvičky či průřez okem v kořeni nevím. Ale viděl jsem vykopaný stromek s kořenem zaroslým do pletiva, které mu vůbec nebránilo v růstu.     Přiznám se, párkrát jsem dokonce zapomněl povolit... celý příspěvek >
Další diskuze:  161162163164165>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika