Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 8.8.2014
Nevím jak jinak odměřit např. postřik svilušky na jedné rostlině v květináči než miligramovou váhou. Doby, kdy litr Arborolu (na 100l vody) stál 11Kčs a  půl litru Metathionu  21 Kčs (na 250 litrů postřiku) jsou pryč. Na dávkování kyseliny... celý příspěvek >
Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 8.8.2014
zaokrouhluje na celé gramy... a nepřesnost chodu většiny je 1,25 g Ale to snad ne, na gramy zaokrouhluje běžná kuchyňská váha. Ty malé (a taky nijak drahé)  pracují s přesností na miligramy nebo desítky miligramů. Srovnávat jejich... celý příspěvek >
Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 7.8.2014
Myslím, že digitální gramová váha není až tak drahá.
Topstar plus, 7.8.2014
U mě lepotica už vrcholí, Topstar má ještě pár dní před sebou. Velikostí lepotici nepřekoná, chutí ano.
Kroucená vrba, 7.8.2014
Otázka je špatně položená.  Na takovou nelze odpovědět "Nemůže." Obzvlášť, když nevíme nic o půde, sklonu terénu, kvalitě základů.  Já bych těsně ke zdi domu nesázel žádné stromy. Ale 4 metry je přeci jen dost.
Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 6.8.2014
Na řadu prací se mi hodí černožluté máčené (v dlani nějaký latex, na hřbetu úplet. Pro sklizeň angreštu, šípků, ostružin, rakytníku mám jedny s ustříhanými konečky.  Nepopíchám si totiž obvykle bříška prstů nýbrž vše ostatní.
Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 5.8.2014
Ruce mě živí, a tak každoročně vydám za rukavice určitě hodně přes tisíc. V rukavicích ryju, sázím brambory, trhám angrešt, sbírám švestky, stříhám stromy. Krom roubování a česání ovoce vlastně všechno. Když na cirkulárečce řežu obkladovky, tak... celý příspěvek >
Likvidace porostu a nové osazení, 5.8.2014
Naopak v hustém trávníku se jim nedaří vůbec. Konkurence travin jim znemožní zdárně vegetovat To máte, Wimpi, sice pravdu, ale předpokladem je, že se o ten hustý trávník bude někdo starat. Alespoň ho pravidelně séct. Pak se skutečně kopřivy,... celý příspěvek >
Pálení špendlíků, 5.8.2014
...acetátové kvašení vede k acetonu a ketonu Asi jako kdybyste napsal, že alkoholovým kvašením vzniká etanol a líh.
Rozkladem pektinů skutečně nějaký metyl vzniká, ale v zanedbatelném množství. Přesto se hodí oddělit ho v úkapu, třebaže by se nestala žádná tragédie ani kdyby se neoddělil. Z vína jej logicky oddělit nelze, je ale pravda, že v moštu z hroznů je... celý příspěvek >
Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 5.8.2014
A jak se na tom úraze podepsala motorová pila a její držení v rukavicích?
Likvidace porostu a nové osazení, 5.8.2014
Já mám trochu problém s myšlenkou, že výsev čehokoli zabrání návratu náletových a invazních rostlin ...poradite nějaké rostliny, které by prostor pokryly a nepustily tam znova původní osazenstvo?...Rostou tam ostružiny, kopřivy, bodlaky...  To... celý příspěvek >
Rybízová štáva - postup, 5.8.2014
Zavařovat sirup se mi neosvědčilo. Když láhev otevřu, celá se naráz nevypije. Není-li sirup přeslazený, začne dřív nepo později plesnivět či kvasit. Proto do sirupu kývnu na chemickou konzervaci sorbátem v nejnižší možné koncentraci. Vzhledem k... celý příspěvek >
Mraveniště ve stromě, 5.8.2014
Lesní mravenci obvykle do dřeva nejdou a to ani do mrtvého. Jsou-li skutečně ve dřevě, jde většinou o jiný druh mravenců. Mají-li lesní mravenci kupu jehličí u paty smrku, nijak jej neohrozí.
Pokud to vykvasíte, tak to nepřecedíte, hustá břečka přes hadr neproteče, ani přes řídký. Můžete to ale vystřít přes cca 5mm síto. Získáte něco jako kvas z vypeckovaných plodů. Při standartním postupu pálení jsou obavy z metanolu... celý příspěvek >
Další diskuze:  126127128129130>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika