Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hořka řepa, 22.9.2014
Šlo by sem hodit link na tu studii onoho bramborářského výzkumáku? Už se podle něj nějací pěstitele brambor řídí? Dusičnany a dusitany jsou v salátu) v nadlimitním množství pouze bezprostředně pár hodin po sklizni. Pak je rostlina z roztoku... celý příspěvek >
Hořka řepa, 22.9.2014
Hnůj, potom hnůj a pak zas jenom hnůj... přesně tento postup mým bramborám velice prospívá To chápu. Pořád mi ale není jasné, proč ty brambory pěstujete 3 roky po sobě na jednom místě a ty plochy nestřídáte? Jakou to má výhodu oproti střídání,... celý příspěvek >
Toptaste, 22.9.2014
Přestože pěstuji 90% všech slivoní na myrobalánech, na znojemsko bych je tolik nedoporučoval. Moje poloha je studená, kamenitá, jílovitá a myrobalány si s tím jako jediné umějí poradit. U Vás budou stromy na myrobalánech mít velké koruny, ale... celý příspěvek >
Jakou švestku?, 22.9.2014
kupoval jsem kdysi stromky v polsku, je to severněji a tudíž stromky odolnější... To je nesmysl. Polsko je ovocná zahrada Evropy, na většině území je tam příhodnější klima než na severním okraji Šumperka. Nicméně i kdyby, odolnost stromku... celý příspěvek >
Durancie, 22.9.2014
I tvar některých plodů na fotkách připomíná Valjevku.
Uchování jablečného moštu bez sterilace, 22.9.2014
Sterilovat větší množství moštu není žádný problém. Mohl bych to dělat v nerezovém elektrickém zavařovacím hrnci s termostatem, časovačem a kohoutem. Navíc má ten hrnec využití celoročně a nemusím ho kupovat. Jenže mošt je třeba uchovávat v něčem, z... celý příspěvek >
Hořka řepa, 22.9.2014
Teď je optázka, co je zdravější. Hnůj, potom hnůj a pak zas jenom hnůj nebo občas doplnit nějaký ten vápník, fosfor či draslík popelem, vápemcem, kompostem či uměle. Podle mě je obsah živin v hnoji nevyvážený. Pěstovat brambory dokola na jednom... celý příspěvek >
Výsadba podnož myrobalán, 18.9.2014
Příroda občas dělá divy, ale Sudetské renetě s korunou o průměru 20 metrů upřímně nevěřím.
Hořka řepa, 17.9.2014
Hodinu v přetlakovém hrnci? Vařím ji mnohem kratší dobu a v běžném kastrólu. Čas přesně nevím, prostě až sklouzne z vidličky. Je nahořklá i zasyrova?
Zpracovani sipku, 17.9.2014
No ale ty vitaminy se musely vsechny znicit To jistě ne. Jen velká část vitamínu C. Všechny možnosti sušení jsou možné. Celé, půlené, na okně, v sušičce. Plody šípku nejsou jahody, tak nehrozí, že by při delším sušení hnily,... celý příspěvek >
Akane - perla podzimu, 17.9.2014
Desert je sladší.
Doporučte sekačku dle požadavků, 17.9.2014
...v Rusku a bylo tam víc hodinářů, než obchodů z potravinama.Asi se uživili. Před 30 lety vůbec nezáleželo, kolikery hodiny hodinář opraví, aby se uživil. Nejenom v SSSR. Nutná byla 100%ní zaměstnanost.
Kidd´s orange, 17.9.2014
Nebo navinule sladká.
Akane - perla podzimu, 17.9.2014
Akane je určitě hezčí, ale Desert mi chutná víc. Na vyšším tvaru měl(o) Akane navíc dost malé plody.
Aprimira, 17.9.2014
Z těch žlutoplodých a jinak pestrých nešvestkových slivoní patří Aprimira k tomu lepšímu. Mám taky radši modře ojíněné plody, ale propadák to není.
Další diskuze:  116117118119120>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika