|
Příspěvky uživatele - 130.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
I toto je Mountfield, 20.5.2008 Musím se také připojit s negativní zkušeností s reklamaci u této firmy, přesně pobočce Staré Ćivice u Pardubic a to s motorovou pilou.Během období 17.10 2007 - 29.2.2008 jsem se snažil reklamovat závadu na pile - nevypínala!!! poprvé neuznali - prý... celý příspěvek > |  | Uskladnění jablka vs brambory v jednom sklepě, 17.5.2008 Vážený pane,
máte-li trochu prostoru, nedoporučuji společný sklep ani oddělené prostory se společným vstupem. Ovoce - jablka silně "načichnou" a všechny budou mít takřka stejnou... celý příspěvek > |  |
|  | Určení škůdce, 15.5.2008 Mám podobný problém, poradí někdo jak na ně?
Děkuji Jana |  | které jabloně jednoznačně ne, 20.3.2008 Vážení pánové, oběma děkuji. V každém případě musím říci, že jsem si nedělal i jako laik žádné iluze, Je zajímavé, že v okruhu cca 200 metrů - tzn. na stejném svahu i nm. výšce, jsem mezi sousedy narazil na zcela odlišné poznatky. Přitom... celý příspěvek > |  | které jabloně jednoznačně ne, 18.3.2008 Vážení přátelé, musím obměnit část původních jabloní (kordonů). Po přečtění části příspěvků si jako laik nejsem zcela jist ve svých předpokladech, které však neuvádím. Proto prosím o Vaše návrhy na jednoznačné vyloučení nevhodných jabloní,... celý příspěvek > |  | Slivovice vs. calvados, 9.11.2007 Dobrý den, měl bych takový skromný dotaz. Nezkoušel někdo přidat po vypálení do láhve se slivovicí nějakou přísadu, např. mátu, papričku, nebo něco takového. Chtěl bych to zkusit. Může někdo poradit.
Děkuji. Buďte fit. Radek |  | Motorová pila Partner 422, 10.9.2007 Díky za radu, Emil |  | Motorová pila Partner 422, 7.9.2007 Jsem taky jeden z těch, který chce v blízké době koupit mot. pilu pro běžné nenáročné používání. Výkonově by mi plně vyhovovala Partner 422, na kterou v současné době probíhá výrazná sleva. To dozajista každý uvítá, jen mám obavy, aby za slevovou... celý příspěvek > |  | anglické růže - řez, 23.5.2007 Chtěla by jsem poradit, jak se starat o anglické růže. Jak správně řezat. Děkuji za odpovědi. |  | Jílovitá zemina, 5.5.2007 Taky léta bojuji s jílem.Od řeky vozím již několik roků náplavovou zeminu(krásná hlína s jemným pískem).Dále kompostuji co se dá a zapravuji do zeminy.Zlepšení je znát, ale chce to vydržet.
Hodně zdaru.Pepa. |  |
|  | Rozměry pístních kroužků, 25.3.2007 Dobrý den, již se mi nedaří přihlásit, tak píšu jako host. Pila je již opravená, použil jsem 8. výbrus z Jawy stadion stažený na magnetce o 0,5mm, čili jsem nemusel demontovat píst. A výsledek? Pila šlape výborně, má za sebou už asi 7 motohodin,... celý příspěvek > |  | Jak vypěstovat broskvoň, 19.3.2007 Po 6 letech se mi povedlo vypěstovat z pecek žlutomasé broskvoně 4 sazenky. Můžete mi poradit, jak postupovat dál, abych z těchto sazenek (asi 10 cm)vyrostla plnohodnotná brosvoň, jestli očkovat nebo ne a kdy. Jeden zahradník řekne očkovat,druhý zase... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|