Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva? (2013), 22.7.2013 Obsahuje fotku
Na snímku je Kodrjanka mezi "Afroditama", vybarvovat se začíná již i na zahradě, tzn. že se pomalu vyrovnává náskok v lokalitách. Nádherné slunečné počasí, v noci bohužel jen 15°C.
Choroba révy, 22.7.2013 Obsahuje fotku
Mám tu další snímky révy, na prvních dvou bych to tipoval na Peronsporu kterou postřik zastavil ale co je na dalších dvou? Není to náhodou reakce padlí na postřik? Viditelné ovšem bylo jen na bobulích, takhle poškozené jsou některé listy, na... celý příspěvek >
Nedostatek vápníku?, 19.7.2013
Jsou i jiná hnojiva která mají vápník v přijatelné formě pro tuto "chorobu" (Kalkosan), ale po letech praxe používám již jen Wuxal Kalcium. Ten můj je sice již propadlý ale rostlinám datum neukazuji, a funguje ke vší spokojenosti. Těch teček se... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 17.7.2013
Kumato mívá celkem vyrovnaný rozměr, i to viditelné žebrování je nestandartní, není to první snímek od Vás kde bych si dovolil napsat že se o Kumato nejedná. Na záhoně i ve skleníku nemám nějaký zásadní rozdíl ve velikosti plodů.
Nejchutnější rajčata, 17.7.2013
Kumato je pro mě chuťově dobré rajče, je to jediné velké tmavé které pěstuji, Mini Kumato mne zatím nepřesvědčilo, je oproti originálu mdlé, možná potřebuje lépe vyzrát. Odkud máte semena? Já vybral z koupených plodů.
Co vaše réva? (2013), 17.7.2013
Zdarvíčko Pa'lo, zkusím ještě naposledy ten Falcon a pak už asi nezbyde nic jiného než každou bobulku "poumývat" nějakým tím eko prostředkem, včera jsem si totiž všiml na Kodrjance prvních modrajících bobulí.
Kočka na zahradě, 15.7.2013
Taky nemám nic proti kočkám, zvláště proti těm toulavým a degenerovaným, ale už delší dobu se chystám si něco pořídit.
Květák a Brokolice, 15.7.2013
Já se připojuji, vysévat přímo na záhon a vyjednotit nebo vysadit přísadu? Mám volný vyvýšený záhon kde mohu i udělat tunel z textilie, a jaké hnojivo použít? Díky.
Žlté škvrny na listoch Bejbina F1, 15.7.2013
Mám to skoro na všech rajčatech v květináčích každým rokem, příčinu neznám. Je tam hodně možností - výživa, stísněné poměry v květináči, choroba, studená zálivka apod., momentálně zkouším více dusíku. Prohlédněte si tento obrázek rostliny na... celý příspěvek >
Už jsme sklidili nepaličák, 12.7.2013
Pane Pa'lo, Vám se upíři budou vyhýbat na velkou vzdálenost ;o)) My pěstovali letos česnek podruhé v životě a vypadá celkem dobře. Máme odrůdu Bjetin ale tu ještě nesklízíme, neznámou odrůdu která už začala polehávat jsem začal postupně sklízet. Kde... celý příspěvek >
Rajčata - fleky na listech - co to je?, 11.7.2013
Pěkná sbírka, jako by to bylo foceno u nás, i když já bych mohl "nabídku" ještě rozšířit o další varianty. Narozdíl od dvou dalších diskutujících si myslím že ani na jedné plíseň bramborová není, jsem o tom dokonce přesvědčen.
Co vaše réva? (2013), 11.7.2013
Taky jsem si všiml že tato odrůda pořádně neví kdo byl táta. ;o))))
Svinuté listy rajčat, 10.7.2013
Skoro týden jsem nezaléval a stejně jsou listy svinuté.
Nero už začína modrať, 10.7.2013
Zdravím na Záhorí pane Pa'lo! Taky redukuji, rve mi to srdce když vyhazuji nádherné střapce, ale násada je hodně velká, jedničkou je v tom letos Arkadia, hned za ní je Kodrjanka. Nero mi odkvetlo výborně, dá se říci že přímo ukázkově, do budoucna s... celý příspěvek >
Rajčata do skleníku, 9.7.2013
Lokalita udělá hodně, u Vás je ten skleník nezbytností. Ještě udělám nějaké fotky pro porovnání vijanů jednotlivých odrůd a hlavně umyju sklo a pustím tam slunce.
Další diskuze:  16,  17,  18,  19,  20  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika