Příspěvky uživatele - 192.41

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Braeburn, 10.2.2014
Zdravim, prosim vas ktoru odrodu, podobnu v chuti a konzistencii Braeburnu by ste odporucili do vyssich polôh?  Pytam sa lebo mi velmi vyhovuje (chut a konzistencia), no v 420mnm by asi poriadne dozrela iba tazko. Uprednostnujem vlastne... celý příspěvek >
Přesazení angreštu a rybízu, 9.2.2014
Poviem pravdu ze aj mna to napadlo ako prve, nakolko vieme aku zivotnost maju take stromceky, tak by to bolo asi najrozumnejsie no. Len Pan sa pytal na presadzanie.
Co na co roubovat, 8.2.2014
Hm, 140 navstev a rada ziadna, tak ja amater vam nieco skusim poradit. Ak je to ceresna, ktora vyrastla z kôstky, tak navrublovat môzte ceresnu alebo visnu. Vziat si vruble este nie je neskoro. Skusil by som na vasom mieste niekoho znaleho v okoli... celý příspěvek >
Přesazení angreštu a rybízu, 8.2.2014
Podla mojho nazoru, ak je pôda nezamrznuta, tak cim skôr tym lepsie pre nich. Inak cim viac korenov zachovate tym lepsie, no velmi podstatny bude rez, budete ich musiet zostrihnut hlbsie.
Kvitnutie marhul 2014, 7.2.2014
Myslim ze najblizsie dni pestovatelov marhul v teplejsich polohach nepotesia. Ma sa oteplit co by mohlo znamenat ukoncenie nutenej dormancie a tym aj velke nebezpecenstvo v pripade ze by sa neskôr silnejsie ochladilo. Tento zaciatok roka, vyzera dost... celý příspěvek >
Efektivnost ochrany proti hryzcům, 6.2.2014
Napriklad mna moja macka doteraz nestala ani cent, ked nepocitam nejake prikrmenie v zimnom obdobi (pozor, nie hoci cim), no byvame na dedine pod lesom, v meste to bude asi trochu ine, no pri pomysleni na zahradu, ma hned napadne macka, nakolko spolu... celý příspěvek >
Efektivnost ochrany proti hryzcům, 6.2.2014
Mozem potvrdit, ked je macka poriadna, tak ziadneho krtka, hryzca a hrabosa nenecha na pokoji. Ked sa diera objavi, tak bude pri nej strihnut dokial dotycneho nelapi. Len tych poriadnych maciek uz je po menej, lebo ludia nevedia, ako si taku macku... celý příspěvek >
Nezabúdli ste na sýkorky?, 2.2.2014
Asi sa prestahovali ku nam na vychod, aj ked slnecnicu im nekupujem. Davam im väcsinou iba orechy a nestazuju sa, chodi ich do krmitka tolko ze sa niekedy nemôzu pomestit.
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 1.2.2014
Nechcem tu odpocovat, ale toto by ma velmi zaujimalo. Aky pripravok pouzit na obalovaca, ktory by bol co najmenej skodlivy (Bio :)) ale zaroven este ucinny ako napr. calypso. 
Určení velmi chutného jablka, 1.2.2014
Podla foto by to mohol byt aj Jonared, ale z ffotiek si nie som isty, hoc ich mam zasadene vedla seba. Pokial ide o chut tak u mna je takisto top, aj napriek vsetkym neduhom.
Krájená sadba brambor, 1.2.2014
Pan Stando, tam kde som kupoval ja, to bolo tak ako som pisal vyssie, takze nepiste mi ze cena naprosto od toho nezavisi. Kupoval som C1, E bola podstatne drahsia.
Krájená sadba brambor, 1.2.2014
Ono ta cena dost zavisi aj od stupna mnozenia.
Občanský zákoník 2014, 28.1.2014
To je zakon ako repa, modelova situacia, sused ma velku jablon ktorej konare su na mojom pozemku a robia mi tien. Pride jesen, on si pristavy na mojom pozemku rebrik, poobera si ich pekne, a to co mu pri zbere padne, pripadne tie poskodene ktore... celý příspěvek >
Johanniter, Cabernet Blanc - zkušenosti, 27.1.2014
Asi tych nemoci nebolo az tolko (resp. neboli v takej miere rozsirene), ako v dnesnej dobe.
Množení vinné révy, 26.1.2014
No pointa je ze vrublovane sadenice su potom urodnejsie a odolnejsie ako pravokorenne. Moja skusenost to zatial nepotvrdila, a aj pri niektorych pravokorennych mam problem s pretazenim.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika