|
Jak často brousíte řetěz?, 8.2.2009 Zdravím. Radku to sedí jak hrnec na zadku. Přeji krásný den. C.F. |
 |
Podélný řez el. pilou ES2135A, 18.1.2009 Vemte si kružítko, pravítko a určitě na to přijdete sám. Pokud znáte průměr stromu a rozměr trámu. Přeji hezký večer. C.F. |
 |
|
 |
husqvarna 353 vs stihl 260, 5.1.2009 Zdravím. Také jsem si tuto stilku kdysi koupil do prořezávek a probírek. Vinikajcí řezné vlastnosti. Ale bohužel také kolísala. Raději jsem ji asi po roce prodal.(zakousla se mi lehce do stehna) C.F. |
 |
Jak spravne vycistit filtr?, 6.11.2008 Zdravím Nejlepší je teplá voda s jarem. Nechat uschnout.ažádný olej. |
 |
Sekačku Al-ko nebo Hecht?, 31.8.2008 Zdravím.Měl jsem obě značky. AL-KO má lepší šasí. Daleko lépe sebere posekanou trávu. |
 |
mečíky(gladioly), 29.4.2008 Pro hosta 119 62 ze dne 22.04 2008. mohl bych požádat o kontakt? máte opravdu nádherné mečíky. Manželka je má moc ráda. Rád bych ji udělal radost. Děkuji. frcerny@centrum.cz |
 |
Svraštělé hlízy jiřin, 29.4.2008 Zdravím. Já jiřiny hned po vyjmutí ze země pořádně properu hadící a nechám na sluníčku uschnout. Druhý den je nandám do přepravek od zeleniny.Žádný písek ani noviny. Na jaře sázím do kompostu. Jelikož nemám na zahradě vodu, zalévám málo. Rostliny... celý příspěvek > |
 |
kupa novej pily, 8.1.2008 Oni se vyrábí také nízkootáčkové pily? |
 |
kupa novej pily, 6.1.2008 Od rou 1989 do roku 2000 jsem sám prodal 7 pil. Ještě si nikdo nestěžoval. A chodi je ke mně všichni brousit. Mění pouze spotřební materiál. |
 |
kupa novej pily, 6.1.2008 Ještě než pújdete zítra pilu koupit. Dám Vám jeden návrh. Co takle zajít k někomu, kdo se živý opravou pil. Vždy většinou ví o nějaké profi pile, kterou prodávaj dřevorubci. Ti většinou mají pily tak do dvou let a kupují nové. Ta pila bude za... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 1.1.2008 Rád bych se vám omluvil pane Kohoutek, jestli se vás můj názor dotknul. Ale je to můj názor, ne doporučení. Profi lištu + 2 řětězy seženete běžně za 1400 - 1600 kč (podle délky). A pokud si neumíte nabrousit řetěz, jak říkáte na koleně pilníkem, tak... celý příspěvek > |
 |
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 1.1.2008 Já si myslím že jsou to vyhozené peníze. Někdo tam píše, co stojí pilníky. Cena je 35 kč. Při výrobě 50 m dřeva vám musí vydržet tak 5 let. A stačí k tomu jednoduché vodítko za 120 kč, kde jsou i úhle broušení. A za cenu brusky je lepší koupit novou... celý příspěvek > |
 |