Příspěvky uživatele - 37.89

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak často brousíte řetěz?, 8.2.2009
Zdravím. Radku to sedí jak hrnec na zadku. Přeji krásný den. C.F.
Podélný řez el. pilou ES2135A, 18.1.2009
Vemte si kružítko, pravítko a určitě na to přijdete sám. Pokud znáte průměr stromu a rozměr trámu. Přeji hezký večer. C.F.
husqvarna 353 vs stihl 260, 5.1.2009
Zdravím. Také jsem si tuto stilku kdysi koupil do prořezávek a probírek. Vinikajcí řezné vlastnosti. Ale bohužel také kolísala. Raději jsem ji asi po roce prodal.(zakousla se mi lehce do stehna) C.F.
Jak spravne vycistit filtr?, 6.11.2008
Zdravím Nejlepší je teplá voda s jarem. Nechat uschnout.ažádný olej.
Sekačku Al-ko nebo Hecht?, 31.8.2008
Zdravím.Měl jsem obě značky. AL-KO má lepší šasí. Daleko lépe sebere posekanou trávu.
mečíky(gladioly), 29.4.2008
Pro hosta 119 62 ze dne 22.04 2008. mohl bych požádat o kontakt? máte opravdu nádherné mečíky. Manželka je má moc ráda. Rád bych ji udělal radost. Děkuji. frcerny@centrum.cz
Svraštělé hlízy jiřin, 29.4.2008
Zdravím. Já jiřiny hned po vyjmutí ze země pořádně properu hadící a nechám na sluníčku uschnout. Druhý den je nandám do přepravek od zeleniny.Žádný písek ani noviny. Na jaře sázím do kompostu. Jelikož nemám na zahradě vodu, zalévám málo. Rostliny... celý příspěvek >
kupa novej pily, 8.1.2008
Oni se vyrábí také nízkootáčkové pily?
kupa novej pily, 6.1.2008
Od rou 1989 do roku 2000 jsem sám prodal 7 pil. Ještě si nikdo nestěžoval. A chodi je ke mně všichni brousit. Mění pouze spotřební materiál.
kupa novej pily, 6.1.2008
Ještě než pújdete zítra pilu koupit. Dám Vám jeden návrh. Co takle zajít k někomu, kdo se živý opravou pil. Vždy většinou ví o nějaké profi pile, kterou prodávaj dřevorubci. Ti většinou mají pily tak do dvou let a kupují nové. Ta pila bude za... celý příspěvek >
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 1.1.2008
Rád bych se vám omluvil pane Kohoutek, jestli se vás můj názor dotknul. Ale je to můj názor, ne doporučení. Profi lištu + 2 řětězy seženete běžně za 1400 - 1600 kč (podle délky). A pokud si neumíte nabrousit řetěz, jak říkáte na koleně pilníkem, tak... celý příspěvek >
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 1.1.2008
Já si myslím že jsou to vyhozené peníze. Někdo tam píše, co stojí pilníky. Cena je 35 kč. Při výrobě 50 m dřeva vám musí vydržet tak 5 let. A stačí k tomu jednoduché vodítko za 120 kč, kde jsou i úhle broušení. A za cenu brusky je lepší koupit novou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika