Příspěvky uživatele - 76.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stříhání šeříku, 22.6.2012
Dobrý den. Máme krásné květy fialového šeříku, který má ale krátké, slabé a křivé větvičky. Nedá se ustřihnout do vázy. Jak docílím hezkých dlouhých prutů. Mohu je střihnout tak daleko, až za zakřivenýma větvičkama? Dana z Karlových Varů
Kärcher HDS 551 C ECO, 18.8.2010
Ne ze bych se chtel vytahovat 10000 fungl nova.
Kärcher HDS 551 C ECO, 4.5.2010
Dobry den dekuji za vas nazor. Ja zvazuji hlavne jeji koupi protoze ji muzu mit za velmi lakovou a luxusni cennu tod pro to jinak bych si takovou kravu nekoupil ale za ty penize a fungl novou nevim nevim proto zvazuji jestli ji nebo nejakou z obi
Kärcher HDS 551 C ECO, 1.5.2010
Dobry den mam dotaz oledne tlakove mycky Karcher hds 551 c eco Zvazuji jeji koupi ale nevim jestli neni nejaka jina alternativa od jine firmy a nebo jestli to neni nejakej smejd. Nechci kupovot zajice v pytli
Novy drtic vetvi stepkovac?, 17.11.2009
No ahoj ja nepotrbuji stepky na topeni ja potrebuji jemny mulc aby stoho byl na zahradku aby to nebyly hrube trysky proste cim jemnejsi tak lepsi a na cenne zas tak nezalezi. Dotedka jsem mel nozovou drticku je pravda ze jse musi brousit to jo ale... celý příspěvek >
Novy drtic vetvi stepkovac?, 16.11.2009
A ted koukam na netu a koukam ze jsou nejake co maj noze valcove pak co maji ozubene kolecka docela v tom mam maglajs.
Novy drtic vetvi stepkovac?, 16.11.2009
Rad bych koupil poradnej Drtic vetvi ale nevim jakej?? Do ted pouzivam samo delku ale to je peknej ksunt navic stepky jsou moc hrube, Potrebuji neco co dela jemne stepky vydrzi a ma velkej vstupni otvor docela jse mi zamlouva Viking gb 370 s a nebo... celý příspěvek >
Lukon Glads, 11.8.2009
Já objednala již po paté, zásilka dorazila již po třech dnech a pokud se mi nějaká rostlina nezdála, ihned zaslali novou, já mohu jen a jen chválit, Marta.
Motorové nůžky, 29.5.2009
Dobry den potrebuji poradit rad bych koupil motorove nuzky nejake levne elektriku nechci tu jsem mel do ted a neustale tahani kabelu v mem terenu a kolem potoka bylo velmi znicujici ted mi odesly el nusky od bosche a tak zvazuji koupit nejake... celý příspěvek >
Koupe motoroveho vyzinace, 27.5.2008
Dobry den potrebuji poradit z koupi benzinoveho vyzinace kolem rodineho domu. cena maximum 5000 as 6000tisic kc mam nekolik favoritu Husqvarna 125C , Partner B 300 B, Stihl FS 38, Solo 105 l, Dolmar LT 31.. nejvic me bere Stihl je v akci za 3800... celý příspěvek >
kompresor olejovy nabo bezolejovy, 13.3.2008
jaky je rozdil mezi kompresory znacky Gude a jsou to typy 250/10/50 a 300/10/50 eu  ten prvni je kompaktni a druhy typ je prime pripojeni motoru jak uvadi vyrobce cena stejna vykon stejny vse je stejne a ktery z nich to mi hlava nebere
rakos nebo ratan, 8.1.2008
jinak dekuji za vasi pomoc a dekuji ze nas priznivce sm nepovazujete za smoloc a verbes jako na jinych forech
rakos nebo ratan, 8.1.2008
jak dopadlo setkani pritelkyne a vrbovych proutku??? prijdu domu oznamim co mam za chvilku slysim jak zaklapnou dvere kroky po schodech do loznice tam asi pul hodiny ticho pak  rychle slysitelne kroky ze schodu a ve dverich pritelkyne kratka... celý příspěvek >
rakos nebo ratan, 7.1.2008
dobry den odpovidam na vasi reakci pane Stanislawe proc myslite ze proutek jalovce??? cim jse vyznacuje??? a myslite ze ted v zime najdu nekde lisku??? teda je ani nevim v podstate jak poradne vypada jsem to ale hlupak ted jsem sehnal vrbove proutky... celý příspěvek >
rakos nebo ratan, 6.1.2008
ma pritelkyne my dala jasne ultimatum pokud nesezenu ratan nebo rakos tak jde k mamince a muzu tak akorat mlatit sebe nebo polstar no jo dva uchylaci ale ted kdo je vetsi estli ja nebo ona ji us nestaci na jeji zadek varecka chce neco lepsiho byl... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika