|
Příspěvky uživatele - 167.53
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilkoviště, 29.7.2012 dělám to hodně podobně, jen ten lilek dávám do trouby nejprve samotný na 20 minut a krájím ho na větší kostky
dle mých zkušeností lilek potřebuje raději o něco více času, když je ještě tužší tak to není ono |  | Co pěstovat společně s brusinkami?, 28.7.2012 borůvky |  |
|  | Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 22.7.2012 krásná mrkev!
ad borůvky: to oplocení je proti srnkám nebo i ptákům? kos nebo špaček by přiletěl i shora, nebo by to stačilo? |  | Bazalka přestala růst, proč?, 22.7.2012  ve skleníku mám bazalku skoro METR vysokou, šílený, rozházel jsem v dubnu ke straně pár semínek abych měl sazeničky a pak jsem tam pár rostlinek nechal a teď tohle
jinak i venku na záhoně bazalka pomalu ale zdárně roste, nejlépe tam kde má pod... celý příspěvek > |  | Svilušky na okurkách ve skleníku - poraďte prosím, 22.7.2012 dobře jste udělal, okurce by to nemělo nějak extra vadit a podle mne znovu poletí!
a ten zbytek rostilny uvnitř je opravdu BEZ škůdce? pořádně jste to prohlédl? |  | Lilkoviště, 20.7.2012 nějak jsem u těch receptů kolem "našich" lilků nezaregistroval jeden z NEJ recepů na světě jež obsahuje právě lilek a díky cuketě i paprikám je ideální na zpracování domácích surovin!
slavné Ratatouille
doporučuji tohle zpracování, je asi... celý příspěvek > |  | Na muskatoch mi schnu listy, 14.7.2012 a má voda z truhlíku kam odtékat? když truhlík zalijete, kam teče přebytečná voda? zůstane v něm?
mohlo by to být i přemokřením kořenů |  | Lilkoviště, 8.7.2012 Mirku, nezlobte se že si rýpnu, ale v čem je problém? To jste líný ty lilky občas postříkat?
Já sám jsem tady o sviluškách psaljak mi decimují co najdou, nicméně použil jsem vhodné postřiky a už měsíc mám pokoj, tedy zatím.
V první fázi mi... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 8.7.2012 a nezvedla by se tím "řepkolejem" účinnost např. fungicidů? že by byly, jak jste hezky napsal, více oblemclé? |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 8.7.2012 místo EKOL by šel použít i např. BIOOL, ne?
jestli to správně chápu, tak ho lze dávkovat MÍSTO smáčedla? ale vždyť smáčedlo se samo o sobě doporučuje do těchto "řepkolej" přípravků |  |
|  | Míchání postřiků a výživy, 8.7.2012 Už se to tu jednou myslím řešilo, nicméně nemohl jsem to najít.
Mohu obecně smíchat insekticidy nebo fungicidy s hnojivem?
Chystám se např. stříkat rajčata fungicidem a zajímá mě, zda tam mohu přidat kromě smáčedla i např. Wuxal Calcium nebo... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 8.7.2012  kéž by Morava to by se to pěstovalo nejblíže mám Brandýs nad Labem
dle AMS SET:
obaleč jablečný 2 generace - počátek letu motýlů 593 6.7. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 8.7.2012 dle AMS SET byl u nás počátek letu motýlů před 2 dny
lapák jsem spotřeboval u první vlny, teď nevím jak to načasovat
nicméně nemá ta druhá vlna létat až koncem července??? nebo si to s něčím pletu? |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 8.7.2012 kdy a čím to stříknete? |  | Cestičky a tečky na listech paprik i rajčat, 6.7.2012 já bych sázel na třásněnky, to je pořádný prevít
Mospilan
Acctelit 50 EC
Talstar 10 EC
Vertimec 1,8 EC
Karate se Zeon technologií 5 CS |  |
 |
|
|
|