Lilkoviště
|
|
|
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 167.53 (?) 20.7.2012 19:09
nějak jsem u těch receptů kolem "našich" lilků nezaregistroval jeden z NEJ recepů na světě jež obsahuje právě lilek a díky cuketě i paprikám je ideální na zpracování domácích surovin!
slavné Ratatouille
doporučuji tohle zpracování, je asi nejklasičtější, nemám rád další pseudo varianty ze spoustou česneku, balsamika, parmezánu a další ingredience dle mne "navíc".
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 242.167 (?), 21.7.2012 7:30
Semena od této odrůdy bych měl mít ale musím konstatovat že mi není barvou moc sympatická, navíc jak poznat zralost? Zkusím to sklízet podle "omaku a stisku".
Ještě pár fotek ze včerejšjka. Venku zase prší a tak sedím a nudím se.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AniCiz - Stříbrný Zahrádkář (167) - 194.24 (?), 21.7.2012 8:40
já se trápím se 2 lilky ve skleníku, ale příští rok snad vyjde sadba a dám je asi taky ven..jenže tady je víc chladno..Litomyšl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 91.191 (?), 21.7.2012 10:28
taky se mi to stává, postižený list utrhnu a dál to neřeším, zatím to je v rozumné míře
nenašel jsem nikde co by to mohlo být
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 167.53 (?), 20.7.2012 19:09
nějak jsem u těch receptů kolem "našich" lilků nezaregistroval jeden z NEJ recepů na světě jež obsahuje právě lilek a díky cuketě i paprikám je ideální na zpracování domácích surovin!
slavné Ratatouille
doporučuji tohle zpracování, je asi nejklasičtější, nemám rád další pseudo varianty ze spoustou česneku, balsamika, parmezánu a další ingredience dle mne "navíc".
|
|
|
|
|
|
|
host - 178.238 (?), 21.7.2012 20:39
Děkuji za vaše recepty, jsou skvělou inspirací. Já mám lilky poprvé a toto je první plod. Jen nevím, je-li už zralý ke sklizni. Jak to poznám? Děkuji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|