Příspěvky uživatele - 167.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata a zálistky - otázky, 11.6.2013
no tak pokud máš tyčkové rajče tak proč bys ho měl nechat větvit? bude mít pak problém to všechno uživit a aby to taky dozrálo, pokud není zrovna ideální jaro/léto... všechno vylamuj a nech jenom jeden hlavní stonek (terminál nebo jak to... celý příspěvek >
Ptačí trus na římsách, 7.6.2013
v tom bude problém, bude to částečně narušený lak, to prostě nevydrhnete, tak možná lehce obrousit a znovu natřít...
Sklenikova okurka hadovka - semena, 6.6.2013
A nebude lepší si každý rok koupit jednu nebo dvě sazenice roubované hadovky? Pro standardně "okurko_žravou" rodinu to je ze skleníku až nadbytek okurek. Mám ve skleníku omezený prostor a tak se tam snažím dávat jen to nejlepší co seženu, abych... celý příspěvek >
Gril Weber, 29.5.2013
neumíte hledat na netu, Weber One Touch 47cm se dá s přehledem sehnat i v ČR kolem 3300 Kč!
Bariera proti slimakum ze sousedni neudrzovane zahrady, 29.5.2013
v bylinkách včetně 3 druhů tymiánu se u mne též schovávají moc rádi letos díky dešti nestačím ten Ferramol dokupovat, on sice leccos vydrží ale celodenní déšť samozřejmě ne...
Rajčata ven?, 26.5.2013
Mirku, pokud nebude mrznout tak šup s tím ven, určitě se nezhorší, resp. tyhle už moc horší být nemůžou... u vás na Moravě mrznout snad už opravdu nebude
Rajčata ven?, 26.5.2013
rajčata zatím do výšky nerostou, ale řekl bych, že zesilují a kořeny taky pěkně rostou, to je dobré, myslím že to pak bez problému doženou! papriky to je jiná, tohle jim dává hrozný kouř
Slimáci a měděné pásky, 26.5.2013
Ferramol jim bobtná v břiše, zalezou někam pod zem a tam chcípnou, po Ferramolu nenacházíte mrtvé slimáky Vanish naopak reaguje hned po doteku, slimák se "vyslizí", najdete dlouhé stopy slizu plus mrtvé jedince je to lepší opticky, máte... celý příspěvek >
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 23.5.2013
u Č. Brodu jsou na dnešní noc hlášeny 3 stupně, venku je bohužel jasno
Kanadská borůvka - neprospívá, 23.5.2013 Obsahuje fotku
loni jsem sázel 2 už starší kanadské borůvky, pod každou byla jáma naplněná slisovaným 600 litrovým balíkem čisté rašeliny, tj. 1200 litrů celkem na to jsem z lesa dal mech z lesa (vždycky když jsem šli z hub) a letos tam mám pod burůvkami... celý příspěvek >
Angrešt Zlatý fík - je opravdu rezistentní?, 23.5.2013
Rubigan se už myslím několik let neprodává, používám Discus máme zlatý fík, manželka nedopustí abych ho dal pryč a ani já sám nechci, chuťově je prostě nedostižný plus loni jsem zasadil 5 nových angreštů, vše Karát, prý chuťově slušný, letos... celý příspěvek >
Postřik proti mšicím, 21.5.2013
lepové pásy nebo napatlat kůru chemstopem a z přírodních věcí nějaký výrobek na bázi přírodního oleje, např. Biool a podobně, jako postřik až se "namnoží" nebo pak chemie (mospilan a spol.)
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 21.5.2013
pamatuji fotky z loňska, to vám to ta réva pěkně odnesla... snad se to nebude opakovat
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 21.5.2013
no jestli je to konec týdne dle slečny Honsové, tak to bych byl v klidu... mění se to každých 12 hodin, aktuálně pod 6 stupňů na Stř. Čechy např. není hlášený žádný den či noc
Gril Weber Q 300-320, 20.5.2013
jednoznačně plyn. Mám tenhle co na něj odkazujete, třetím rokem a neměnil bych. Dokoupil jsem litinový tál a dělám na tom i palačinky, lívance, volská oka, atd... Na grilu je díky poklopu a rozdělení hořáků možno i péct jako v troubě, pekl jsem i... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika