jednoznačně plyn. Mám tenhle co na něj odkazujete, třetím rokem a neměnil bych. Dokoupil jsem litinový tál a dělám na tom i palačinky, lívance, volská oka, atd... Na grilu je díky poklopu a rozdělení hořáků možno i péct jako v troubě, pekl jsem i kachnu, vepřové pečeně, roastbeefy, dokonce chleba atd...
letos po zimě nejde to zapalování, ale snad bude stačit jen vyčistit, jinak vše ok, tam snad není co by se rozbilo... lze to celé rozebrat a vyčistit, není problém
jo, a nekupujte si tu hezkou bombu na plyn originál Weber, je to nesmysl, pak musíte měnit jen u nich za drahý plyn jinak na pumpě výměnou samozřejmě dostanete vždy už jenom nějakou obouchanou a tu hezkou už nikdy... a to se nevyplatí, je to na bombě o několik SET korun předraženo
jinak ta velká bomba mi plná vydrží tak měsíc a to griluji skoro DENNĚ