Sklenikova okurka hadovka - semena

Jamieee - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (622) - 167.53 (?)
6.6.2013 17:52

A nebude lepší si každý rok koupit jednu nebo dvě sazenice roubované hadovky? Pro standardně "okurko_žravou" rodinu to je ze skleníku až nadbytek okurek.

Mám ve skleníku omezený prostor a tak se tam snažím dávat jen to nejlepší co seženu, abych ve všech směrech využil skleník na maximum.

Lilek jen roubovaný, rajče též, okurka to samé. Rozdíly jsou obrovské.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
eva.neuwirthova - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (345) - 147.46 (?), 6.6.2013 17:11, zobrazeno: 5756x

dobry den,

letos jsem vysadila nejake hadovky Formule 1, ale nanestesti mi zadna z 5-ti nevyklicila. K zlosti... Zajimalo by me, jestli jsou nejake odrudy, ktere nejsou hybridni a tim padem bych si mohla ziskat seminka z okurky sama. Z obchodu to Stalo hromadu penez, bylo tam par seminek, ktere ani nevzklicily. Sacek prisel asi na 50Kc. Mate nejake napady, kde sehnat pro pristi rok nejaka nehybridni semena pro sklenikovou hadovku, nebo jinou sklenikovou, ktera nama hromadu jader?

Jamieee - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (622) - 167.53 (?), 6.6.2013 17:52

A nebude lepší si každý rok koupit jednu nebo dvě sazenice roubované hadovky? Pro standardně "okurko_žravou" rodinu to je ze skleníku až nadbytek okurek.

Mám ve skleníku omezený prostor a tak se tam snažím dávat jen to nejlepší co seženu, abych ve všech směrech využil skleník na maximum.

Lilek jen roubovaný, rajče též, okurka to samé. Rozdíly jsou obrovské.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz