|
Příspěvky uživatele - 8.42
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Rajčata v samozavlažovacím \, 28.1.2013 Ale musíte zalévat denně, ne? Toto ocení spíš lidi, kteří se k sazenicím dostanou jen občas. | | Skleník z plastových oken, 27.1.2013 Tepelná izolace skel je naopak žádoucí. Problém může být ve způsobu sesazení, aby nevznikaly tepelné mosty mimo skla a případně v koeficientu propustnosti světla, ale to je problém spíše trojskel a ty asi nemáte. Samozřejmě také musíte nějak vyřešit... celý příspěvek > | |
| | Tajemná plodina, 27.1.2013 Nevím, kde jste k názvu přišla, ale obávám se, že tento druh neexistuje. Jinak Solanum je samozřejmě lilek. | | Jak se jmenuje tato rostlina?, 27.1.2013 Nesprávně též Pryšec křižmolistý. Dotaz na tuto rostlinu se zde vyskytuje s železnou pravidelností, viz např. zde. | | Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 23.1.2013 Melrose jsem chtěl také vyzkoušet, ale nedávno se mi dostalo do ruky (do pusy) a tak sladké jablko jsem ještě nejedl. Někomu to může vyhovovat, mně ne. | | Čo nové pestovať?, 21.1.2013 Co zkusit chřest? | | Proč bio osivo?, 20.1.2013 Semo toho má celou kolekci.
| | Proč bio osivo?, 20.1.2013 Nad tím jsem se také zamýšlel a souhlasím s tím, že je to těžko vysvětlitelné. Napadají mě jen dva důvody - jednak semena mohou koncentrovat pesticidy, takže v nich je mnohonásobně vyšší dávka, než třeba v listech, ale nepředpokládám, že by potom v... celý příspěvek > | | Proč bio osivo?, 20.1.2013 Proč také ne, není to nic nepřirozeného. Když tu uvádíte příklady, znamená to, že některá jsou nevhodná? Třeba ledky? Vzhledem k tomu, že některá organická hnojiva také obsahují velké množství dusíku, čekal bych spíš, že spíš záleží na dávce, než na... celý příspěvek > | | Jsme ještě národem zahrádkářů?, 15.1.2013 Já si nemyslím, že péče o trávník je ta nejjednodušší věc. Peněz a času to často zabere více, než zelenina. Podle mojí teorie je to záležitost lidí, kteří přišli z bytu a ze zahrady si dělají další místnost. Jako se snaží pobít 99,9% bakterií na WC,... celý příspěvek > | |
| | Zelenina ve skleníku, 14.1.2013 Skleník můžete využít dvojím způsobem. Jednak k pěstování zeleniny v době, kdy je venku ještě nebo už moc chladno (jaro, podzim) (salát, špenát, ředkvičky...) nebo k letnímu pěstování zeleniny, která vyžaduje hodně tepla (papriky, salátovky, lilek,... celý příspěvek > | | Jsme ještě národem zahrádkářů?, 13.1.2013 A to já jsem se zase jako dítě rád motal kolem stromů, záhonů a králíků, dokonce jsem se těšil na sekání trávy. A neřekl bych, že jsem byl nějaký exot.
Nevím, proč by dříve lidi měli mít více času než dnes. Prodloužila se snad pracovní doba? O... celý příspěvek > | | Jsme ještě národem zahrádkářů?, 13.1.2013 Já nedokážu posoudit, kolik zahrádkářů si svou činností přivydělávalo dříve a kolik nyní, ale zhroucení výkupu nebude asi hlavní problém. Týká se to i výkupu králičích kožek, medu, lesních plodů atd. Asi jen pár vyvolených si dokáže zahrádkařením... celý příspěvek > | | Poraďte jaký skleník, 10.1.2013 Sice jsem to nepočítal, ale myslím si, že při pořizovacích cenách skleníků by tam člověk musel pěstovat hašiš, aby se to kdy vrátilo. Skleník si pořizuji ne proto, aby se mi to vyplatilo, ale abych mohl dělat věci, které by jinak dělat nešly (podobně... celý příspěvek > | | U vám také raší česnek?, 9.1.2013 Netkanou textilii je ale potřeba sundat, když by měl napadnout sníh.
| |
|
|
|
|