Příspěvky uživatele - 209.88

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Želvička - nalezenec, 25.6.2013
Zdravím. Já jich mám přes třicet. Přes léto jsou venku, přes zimu ve sklepě. Nejlepší krmivo jsou celé rybky, srdce, játra, libové kuřecí a různé granule. Maso jim stačí tak obden, nebo jednou za tři dny. Trochu žerou i salát, pampelišky, někdy i... celý příspěvek >
Parazit v mulčovací kůře, 30.5.2013
Asi to všechno vyzobali už je pár let klid. Horší jsou slimáci. Naštěstí chutnají mým želvám.
Jezírko a zvláštní chování ryb, 8.5.2013
Můžou mít ucpané žábry jemnými částečkami jílu, takže se dusí. Také jim nemusí chutnat samotná voda. Meliorace posbírá různé průsaky hnojiv a chemikálií, kterými lidstvo dlouhodobě zásobuje svoje okolí a ty pak prosakují do podloží, které slouží jako... celý příspěvek >
Filtrace - návrh vnitřního členění, filtrační média, 20.4.2013
OK. Chemické procesy jsou teď pro mě poněkud vedlejší. V první řadě mě zajímá, jak načít tu kuličku keramzitu tak jemně, aby se odhalila vnitřní pórovitá struktura, a přitom se nadělalo co nejméně neužitečného odpadu. Asi budu laborovat. Vyzkouším na... celý příspěvek >
Filtrace - návrh vnitřního členění, filtrační média, 18.4.2013
Napadá někoho, jak rozbít keramzit, aby se otevřela jeho porézní struktura, ale aby nebyl na moc malé kousky, nebo na prach?
Nemoc a úhyn ryb, 12.4.2013
S tím MMS, to jsem byl já. Tady je link na fotogalerii průběhu léčení. Všichni tři kapříci jsou v současné době mezi ostatními rybami v mém jezírku a jsou v perfektní kondici. Z dálky na nich nejsou vidět žádné pozůstatky nemoci, snad jen s jednou... celý příspěvek >
Co likviduje rybí potěr?, 2.4.2013
Já bych to viděl spíš na potápníky, znakoplavky, larvy vážek a šídel, nebo nějakou nemoc. Takové mrňky (5mm) by fyzicky nic většího nezajímalo. Hltanovky po rybách nejdou. Pulci jsou také všežravci, ale ne tak draví a obratní. Larvy vážek jistě. Ty... celý příspěvek >
Doma dělané filtrace, 1.4.2013
Zdravím. Viděl bych to na několik problémů. 1: Teplota vody. Jestli kolem jezírka nejsou stromy a bude na něj celý den pražit slunce, pstruzi se uvaří. Znám to podle sebe. Také jsem je spolu se siveny americkými zkoušel, ale nevydrželi. Jakmile... celý příspěvek >
Vodní želva v zahradním jezírku, 17.2.2013
Želva rybu nechytne. Nemá šanci. Snad jedině hodně nemocnou, nebo praštěnou klackem. Vím to ze své zkušenosti. Když jsem choval želvy společně s rybami ve velkém jezírku, žádnou rybu prokazatelně nesežraly, ale ukously zlatému jeseterovi jednu... celý příspěvek >
Podivné chování kočky, 7.2.2013
Zkuste prostudovat web czmms.info, a přečtěte si knihy Jima Humbla o MMS. Leží to někde na uloz.to Mě osobně jeho knihy velmi inspirovaly a nasměrovaly ke zdravějšímu životnímu stylu. Od té doby nemarodím vůbec s ničím a doktory vidím jen když... celý příspěvek >
Podivné chování kočky, 26.1.2013
Přijměte moji kondolenci za Mourina. Je jen škoda, že se nezjistila příčina jeho podivného trápení třeba pitvou. Mohlo by to být poučné pro další chovatele i chovance. My jsme kdysi darovali kotě a to poměrně záhy chcíplo. Majitelé ho nechali... celý příspěvek >
Jezírko + měděné svody + ryby, 25.1.2013
Snad by šla okapová voda použít na doplnění výparu, ale určitě jen přes nějaký filtr, nejlépe pískový. Kromě jeseterů jezírkové ryby trochu mědi vydrží. Jeseteři jsou ale na měď vysoce citliví. Než to zarybníte, kupte jen podřadné, zkušební ryby. Po... celý příspěvek >
Prosím poraďte, 23.1.2013
Já chtěl jen naznačit, že cizopasníci můžou mít prsty v celkovém oslabení slepic a když je slepice slabá, anemická a třeba překyselená, může si natrhnout kloaku i hovínkem, natož pak vajíčkem. Vždyť i lidské hemoroidy jdou velice rychle a snadno... celý příspěvek >
Prosím poraďte, 21.1.2013
Zkuste zadat do googlu "slepice+cizopasníci", nebo jiná klíčová slova a vyběhne Vám spousta výsledků. Parazity máme všichni, včetně našich zvířat. Je to dost opomíjený fakt. Když nemá slepice dobré, suché a vždy dosažitelné popeliště, bývá napadena a... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 16.1.2013
Já si myslím, že je to spíš jen na uskladnění, než půjdou na gril. Je to prostě malý. Asi přežijou, ale zakryl bych tu vanu poctivě nějakou sítí, aby nevyskočili.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika