|
Příspěvky uživatele - 33.160
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jahodnik, 9.2.2013 Dobrý den,
mohu vědět p. Ivane, proč ten kořen zaštipujete?
Děkuji
Petr76 |  | Jahodnik, 27.1.2013 Růst jahodníku je pozvolný. Vyséval jsem před měsícem a teď se mi začíná teprve rozvíjet první pravý list. Pikýrovat budu při pěti pravých listech. Odhaduji to tak za měsíc. Předpokládám, že v půli března již mi papriky jahodník přerostou a to... celý příspěvek > |  |
|  | Vlastní zelenina vs koupená - poměr cena: chuť, 15.1.2013 Mám doma malou zeleninovou zahrádku (cca 50m2), na peníze za semínka a svou práci se nedívám, vím však, že netratím. Jen u sladké kukuříce, která mizí v mých dětech po kusech, se mi náklady na semínka vratí po třetí večeři. To nepočítám... celý příspěvek > |  | Doporučte sekačku na cca 300m2, 12.12.2011 Fiskars momentum |  | Založit trávník teď nebo na jaře?, 7.9.2011 Dobrý den,
obávám se, že s postupem, který jste zde uvedl (hlavně to dvojí použití herbicidu) by výsev probíhal až v říjnu. Nenechat to potom raději na jaro?
Petr |  | Ruční vřetenová sekačka - rady, 14.7.2011 Jakou plochu trávníku je normálně trénovaný dospělý člověk schopen s fiskarsem pokosit před tím, než zkolabuje?5 |  | Dlouhodobě řidky travnik, 16.6.2010 Jaká je hloubka zakořenění? Pokud je trávník mělce zakořeněný, tak vám prostě nebude stačit doporučené zalévání 2x týdně, protože povrch rychleji vysychá. |  | Hledám pěkný strom, 8.1.2010 Jsou plody jedlé?
Díky Petr |  | Pančovaný med, 12.3.2009 Konzumujte med, jenž byl vyprodukován v oblasti, kde žijete. tzn od místního včelaře. |  | Broskvoň v biozahradě, 13.2.2009 Já bych rozlišoval mezi odpadem z žumpy a naakumulovanou vyčištěnou odpadní vodou za ČOV. Petr |  |
|  |
 |
|
|
|