Jani, je to indivindi. Ja kosim tych 300 m2, mam 25ku kabel, ktory ani nevyuzijem. Kosim pred domom asi 40m2, v zahrade zvysok. Pred domom zapajam kabel do garaze. V zahrade mozem vsetko pokosit ak zapojim kabel z domu ale zo studne v strede zahrady je to viac poruke. Mam velmi clenitu zahradu co sa tyka skladby a s kosackou sa ani poriadne nerozbehnem. Preto mam malinku lahunku a som velmi rad, ze ju mam. Prazdnu kosacku v podstate zdvihnem zlahka za rucky a prenesiem par metrov dalej. Stale obchadzam nejake kricky,, stromku, zahony studnu jazierko... a sirsia a tazsia by mi z prace spravila galeje. Raz sa mi pokazila a pozical som svagrovu... velka, tazka pojazd a ja som pochopil, preco jeho zena nenavidi kosenie. On ma este mensi travnik a otocit takuto kosacku potrebuje vela sil aj priestoru okolo. Uzky pas travnika je pre neho ako vjazd nakladnym autom do uzkej slepej ulicky.
Inak zaujimave je, ze sused mal tiez elektricku a travnik mensi ako my a jedneho dna som pocul, ze ma zrejme novu, motorovu. Neviem, co sa stalo, ale toto trvalo len par tyzdnov. Znova je pri elektrickej. Mozno mal tu pokazenu, alebo len testoval... neviem. Ono treba zvolit individualne, pripadne pozicat od susedov a vyskusat s ktorou ide praca najrychlejsie.
Pravda, dolezite je i napajanie. Ak nie je vhodny zdroj elektriky, je potrebne prejst bud na aku alebo motorovu.
Co sa tyka starosti o kosacku, tu je elektricka jednoznacne zvyhodnena.