Příspěvky uživatele - 146.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zakrnělé trvalky, 8.8.2013
Vyfotit celou rostlinu a detail listu...
Okurky a tykvovité 2013 - sklizeň, 8.8.2013
Ty patizonky bych si moc dala... nedáte recept pro začátečníky ? Příští rok bych je zkusila. Kolik pěstujete rostlin?
Jak se zbavit kapradí?, 8.8.2013
...jak píše Michal, pokud je to obyčejná papratka samičí nebo kaprad samec tak vápno a slunce. Určitě bych to nevytrhávala, to by byla šílená práce
Názvy rostlin a keřů, 7.8.2013
Tak já si s dovolením tipnu...1)Třapatka - Rudbeckia     4)Šuškarda - Liatris   5) Cesmína?  7) Barvínek menší - Vinca  minor
Jak zabíjíte slimáky?, 6.8.2013
A vápený hydrát je normální vápno na bílení nebo ne?
Okurky a tykvovité 2013 - sklizeň, 5.8.2013
A ty ukrajinské... to jsou nakladačky nebo salátovky? Máte je poprvé nebo už jsou ozkoušené (odolnost proti plísni)? Jakou mají chut?
Papriky - 2013, 5.8.2013
K těm fotkám... pole paprik, za ním pole lilku(?)...to prodáváte nebo máte tak velkou rodinu ? Jinak pěkná úroda
Papriky - 2013, 4.8.2013
Díky
Papriky - 2013, 4.8.2013
Mirku, AMY jsem nikdy neměla... už jí můžu sklízet? Abych tedy zbytečně nečekala na tu krásně žlutou
Papriky - 2013, 4.8.2013 Obsahuje fotku
Moje papriky mají hrozné zpoždění... Sonary chytají červenou barvu ale jsou dost malé, z minulých let jsem byla zvyklá na obry. Hamíci a Pálivec už se barví. Afrodita zatím zelená ale bude pěkná. Corno di torro giallo je trochu zklamání, přijde mi... celý příspěvek >
Vodnice, 4.8.2013
nezbyde než si jí kupovat...
Sklizeň rajčat 2013, 3.8.2013
Nemám to vyfocené ale na spodu plodu (na pupíku) začalo rajče pihovatět, udělala se šedohnědá měkká skvrna, plody přestali růst a některé opadali. Postihlo mi to jen velkoplodá rajčata Cosmonaut Volkov, Japonsky Trjufel Krasny a San Marzano. ... celý příspěvek >
Lilkoviště, 3.8.2013
Na sáčku Pelikánu je psáno F1.  Ty mandelinky tady fakt nejsou (možná vysoké zdi?), byla jsem i ve skleníku a zotpovědně jsem to prohlédla a nikde nic. Svilušku mám každý rok na okurkách a lilku. Letos stříkáno 27.6., byli na lilku, okurky... celý příspěvek >
Lilkoviště, 3.8.2013 Obsahuje fotku
Ohledně mandelinek... já jí tedy nikdy živou neviděla (máme i brambory) ale raději to zatukám .  Lilky už jsou konečně trochu na focení... Dlinny fioletovy, Anet, Pelikán jsou pěkné.  Carlson a Matrosik zatím nic.
Rajče "Skvrnitý říman"?, 2.8.2013
No, záclonky na zahrádce jen tak někdo nemá ...máte zastíněný i Slivovy polosaty? Když je žíhaný? Mě plodí jak blázen, už ho jistí tři tyčky a kilometry provázku... ale k ochutnání tedy ještě nejni .
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika