Příspěvky uživatele - 191.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Terra - Jikov - jaké množství oleje ve vzduchovém filtru?, 8.7.2012
Motor Jikov 2-takt - kontaktní zapalování - příspěvek andy wise.
Jednoosy malotraktor z Mounfieldu či Vari/Terra, 8.7.2012
Obecně by se dalo konstatovat, že kdo nemá příliš technický vztah ke strojům a chce mít co nejjednodušší stroj, pro něj je 2T lepší volba. Kdo si s technikou více rozumí, ten ocení technické přednosti 4T. Zajímavostí pro mě je, že nejen já jsem... celý příspěvek >
Jednoosy malotraktor z Mounfieldu či Vari/Terra, 7.7.2012
Vaše problémy se 4 taktem nejsou o 4 taktu, ale o Vás, bohužel, neboť např. start  - je třeba dát páčku do zadní polohy, časem je třeba seřídit vzhledem k délce lanka, jinak se neuzavře sytičová klapka a start je špatný. Jsou to drobné servisní... celý příspěvek >
Kultivator MS 07 IN, 5.7.2012
Každý víceúčelový stroj má nějaký nedostatek, ať už v ceně, nebo horší některé funkci proti speciálu. V tomto případě porovnáváte 2 stroje - malotraktory na v podstatě stejné využití. Rotavátorování - kolikrát těch 20 arů musíte pochodit, když... celý příspěvek >
Oleo-mac Sparta 25T - otáčky, 5.7.2012
Začal bych palivovým filtrem a případně vyčištěním sítka karburátoru. To jsou běžné servisní úkony po delší době provozu. Stejně tak dotažení - ověření šroubů na sání, motoru. Na sání to ověříte současně s vyčištěním karburátoru. Z palivového filtru... celý příspěvek >
OM 962 - proč je kolem tolik polopravd?, 4.7.2012
Jestli jste Vy sám spokojen, tak já Vám nevyvracím Vaši spokojenost. Pouze jsem popsal svoje dosavadní zkušenosti nejen s touto pilou Oleomac.
Motorová pila einhell BG PC 3735, 3.7.2012
Cením si na Vás, že jste to napsal, neboť to mnoha lidem pomůže. Výraz motorová pila má v praxi hodně podob, ale až v praxi každý zjistí, v čem je rozdíl. Kupte si značkovou pilu a sázku do loterie nechte na těch, kteří rádi sázejí. To % výher platí... celý příspěvek >
OM 962 - proč je kolem tolik polopravd?, 3.7.2012
Já už nevím, jak to napsat, stálé omílání někoho, kdo je údajně spokojen a moje praktické poznatky se prostě vůbec ani náhodou nikde nepotkávají. Pokud někdo bere spokojenost u údajné profi pily kolem 18 t, že s ní řeže několik desítek metrů do roka,... celý příspěvek >
OM 962 - proč je kolem tolik polopravd?, 2.7.2012
Buďte rád, že to tak je. Už druhou lištu by pro profesionála nebyl žádný argument a řekl by teprve druhou lištu?. A o vysoké trvalé zátěži v profi provozu nemluvě, něco jiného je hodinu řezat a potom zase po chvílích a něco jiného kácet jeden strom... celý příspěvek >
OM 962 - proč je kolem tolik polopravd?, 2.7.2012
Mám v podstatě stejný názor, zejména mě vadí, kde je pila zařazená prodejcem, to je totiž zásadní s nespokojeností s pilou a kupující je mylně informován. Když zjistí vysokou spotřebu amatér, na 20-50 m dřeva a něco při koupi ušetřil, tak dejme tomu.... celý příspěvek >
Motory Dolmar 4-takt vs. Stihl 4-mix, 29.6.2012
Měl jsem možnost porovnat FS 130 a 335.4U. Na mě subjektivně působil příjemněji zvuk 4 taktu a měl nižší vibrace. Posekal jsem s každým asi 400 m2 bez chráničů sluchu. Značnou hlučnost už dělá struna, která se zase subjektivně přibližuje v určitých... celý příspěvek >
Kosa Partner B341 nejde do otáček a zhasne motor, 28.6.2012
Většinou se těsnění naruší v namáhaných místech. Tzn. gufera - těsnění klikovky, těsnění pod karburátorem, dle počtu servisních zásahů a správného dotažení šroubů, pod válcem je to o povolení šroubů vibracemi a potom válec - těsnění pod něm - není... celý příspěvek >
Křovinořez - nejlepší poměr mezi vykonem motoru, pracovnim vykonem, kvalitou a cenou, 24.6.2012
Přesně tak, než opravovat starší stroj, je lepší ušetřené peníze za opravy přidat ke koupi nového stroje, který je v záruce a 100% zajišťuje bezproblémový provoz. Tím se eliminují prostoje, udělá více práce, opravy jsou min a když už, tak v záruce.... celý příspěvek >
Křovinořez - nejlepší poměr mezi vykonem motoru, pracovnim vykonem, kvalitou a cenou, 24.6.2012
Zajištění ND je o tom, kde je objednáte. Na díly jsem čekal jak u Stihlu, tak Hq, tam ještě déle v několika případech, navíc zajistili jiný ND. Pokud nechce prodejce mít díly skladem a mít v nich finance, tak vše objednává podle poptávky a potom se... celý příspěvek >
Vyžínač Homolite st 115, 24.6.2012
Teď se situace hodnotí s odstupem jinak, ale dříve Homelite byl pojem, zejména u motorových pil. Proto není nic zvláštního, že si vlivem různých názorů a zkušeností někdo koupí Homelite, neboť jsou majitelé, kteří byli a ještě jsou s původní Homelite... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika