|
Semenáč - dobrá volba, nebo ne?, 10.4.2021 Naprosto jednoznačně, na semenáři můžete zapěstovat jak zákrsek tak vysokokmen a to jen řežem. a sílu růstu regulujete hnojením. Podle mého názoru pro neprofesionální pěstování jabloní jsou všechny jiné podnože než... celý příspěvek > |
 |
Jaké podnože do těžkých půd?, 10.4.2021 Kupte si staré odrůdy na semenáčích a přeroubujte to - to je jedinné možné řešení uděláte to jednou a máte stromy na celý život |
 |
|
 |
Pravokořenné stromy, 5.4.2021 Ale ano mám s tím zkušenosti. Uděláte to asi takto kupte si odrůdy, které chcete na jakýkoli podnožích. Pak se vsaďte tak hkunoko. aby místo roubování bylo cca 20cm v zemi. Strom zpravokoření. Větve ostříhejte a ... celý příspěvek > |
 |
Co pěstovat ve skleníku, 27.9.2019 Dejte tam tak 300W v LED osvětlení a sviťte 4 hodiny denně, za 100 dní prosvítíte 120kWh to zase není tak moc a výrazně se to zlepší... |
 |
Roubování okurek 2017, 8.1.2017 Zajímá mě, proč chcete roubovat na jiné podnože , spinter není dost dobrý. Dále vidím ,že kupujete drahá semena , třeba Dominucu - asi kvůli ... celý příspěvek > |
 |
Podzimní pěstování okurek, 8.1.2017 Samozřejmě záleží jaký máte skleník a jaký je podzim. Letos to nebylo nic moc. Já mám ve skleníku 16mm polykarbonát a rozsáhlou zemní akumulaci. S... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2017, 7.1.2017 Chtěl bych připojit reakci na odrůdy, pokud Vám jde o odolnost , pak neznám nic odolnějšího než odrůdu Conqueror F1, semena jsou poměrně drahá, ale rajče ... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2017, 28.12.2016 K tomu bych chtěl je dodat , že z tohoto důvodu si množím rajčata vegetativně. Osvědčili se mi rezistenty od firmy kiepenkerl, které není třeba ošetřovat... celý příspěvek > |
 |
Podzimní pěstování okurek, 29.10.2016 Jen bych chtěl doplnit, že pěstování okurek na podzim vyžaduje pokud jde o hadovky, určité zásady. Mám zkušenosti s okurkami od SEMA , Superstar , Vista, ... celý příspěvek > |
 |
Rozvod vzduchu, 24.8.2016 no to záleží ne příkonu dejme tomu že má 3W = 12.I tedy 250mA.
44Ah baterie , vybytí na 75% = 33Ah tedy 132 hodin provozu |
 |
|
 |
Jak na kuny, 23.8.2016 No já myslím, že existují jen 2 způsoby jak se zbavit kuny v domě, ten první je udělat jim blloch venku do kterého se přestěhují a ten druhý je zabít... celý příspěvek > |
 |
Předpěstování rajčat a paprik - nedělám chybu?, 30.3.2016 podivejte se, já už mám papriky, rajčata a okurky ve skeníku, takže je musím předpěstovávat v době nejratších dní. Musíte svítit , nechají se ... celý příspěvek > |
 |
Jak ochránit skleník před slimáky, 21.2.2016 Mně se dostávají slimáci do skleníku s roslinnými zbytky z kompostéru je těžké s tím něco udělat, takže vždycky preventivně po hnojení rozházím jed na slimáky a je po... celý příspěvek > |
 |
Rozvod vzduchu, 2.2.2016 Pokud máte 40 Ah baterii do auta a ventilátor má 1 A , pak můžete z baterie odebrat tak 30Ah abyste nesnižoval její životnost, takže Vám stačí na 30 hodin. |
 |
Skleník z plastu nebo ze skla?, 7.10.2015 Podívejte se na to takto, záleží co od toho skleníku čekáte, jestli děláte volbu mezi 4mm polykarbonátem a sklem je to téměř jedno protože izolace je to mizerná v obou případech a... celý příspěvek > |
 |