Příspěvky uživatele - 224.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obaleč švestkový - 1. generace, 21.6.2012
 Že to není obaleč, mi jasné je. Nechtěl jsem ale zakládat novou diskuzi,  Se šarkou dosud nemám tak obrovské zkušenosti, jako Vy, Moraváci. Domnívám se, že symptomy rozpoznám, na plodech ale ne tak brzy. Navíc tento strom je ze začátků... celý příspěvek >
Obaleč švestkový - 1. generace, 20.6.2012 Obsahuje fotku
Pane Kuky, tak se mrkněte, prosím, na tohle. Laik by řekl, že to jsou škody po kroupách. A co vy? Jen dodám, že žádné kroupy jsem neviděl a škody jsou jen na jediném stromu.
Molica - skodca na kaleraboch, kapuste a rajcinach ako ucinne proti nej?, 20.6.2012
Ve skleníku mám tak pár desítek molic. Na té ploše a v takovém množství jsem schopen je vychytat ručně. Jiné to je hned za skleníkem na záhonu, kde roste kadeřávek a na něm už se molice likvidují hůře. Zvlášť, když jsou letos molice snad všude, našel... celý příspěvek >
Zalivka z reky?, 16.6.2012
Znovu píšu, já bych se nebál, koneckonců rajčata i papriky nezaléváte na list, ale zalévat vodou budete Vy.
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 16.6.2012 Obsahuje fotku
Co takhle pro chuť jednu fotečku.
Nádory na kořenech kedlubnů, 16.6.2012
Navíc si chorobu můžete roznést do dalších záhonů například použitím neočistěného rýče, případně napadených rostlinných zbytků do kompostu.
Plody jsou zastíněny, mohu je proslunit řezem?, 15.6.2012
Ano, já to dělám v tuto dobu na zákrsccích jabloní a občas i u broskvoní těsně před dozráváním plodů.
Zalivka z reky?, 15.6.2012
Když nebudete vodu nabírat zrovna pod výpustí z ČOVky, tak bych se nebál. Jsem sice z horního toku, Č. Bu., ale u nás jsou ve Vltavě pstruzi a v létě je oblíbeným místem koupání. Takže jako negativní bych viděl jedině relativně nízkou teplotu vody... celý příspěvek >
Vydatné deště, 13.6.2012
Před lety jsem viděl profesionála stříkat ve skleníku bez ochranných pomůcek. Tvrdil, že mu to nevadí. Ale už jsem ho dlouho nepotkal. Tak už asi odpočívá...
Vydatné deště, 13.6.2012
Zdravím všechny chemiky. Příroda teď ukáže, jak jsme se na sezónu připravili.
Vydatné deště, 13.6.2012
Ještě, že jsem ten česnek sklidil už včera. Dnes tak leda v pláštěnce. A kvůli tomu jsem ho nesázel.
Komáří larvy - likvidace, 13.6.2012
Vlastně neodpovídám na Váš problém, neboť si takové rašeliniště neumím představit, ale po přečtení celé diskuze nabízím radu těm, kteří ekologicky řeší problém líhnutí komárů v nádržích na vodu na zalévání. Je třeba průběžně ničit, např. rozmáčknout... celý příspěvek >
Jak se zbavit vrabců, 13.6.2012
Pořiďte si kočku, nedávejte jí žrát a až sežere všechny myši, půjde po ptákách. Nebo si kupte netkanou textílii za pár korun a zakryjte sazeničky, zasetá semínka, hrách atd. Já volím druhou možnost. Jakmile budou mít vrabci dost potravy u sousedů,... celý příspěvek >
Nádoby na vodu - které jsou opravdu nezávadné?, 13.6.2012
No, já jsem o kontejneru taky uvažoval, ale nakonec jsem nakoupil 5ks 200l nových plastových sudů s víkem v Bauhausu, tuším po 380Kč/ks. Ta cena v porovnání ke kontejneru s nějakým neznámým zbytkem sajrajtu mi nepřipadla zas až tak vysoká. Pravda,... celý příspěvek >
Proděravělé listy paprik na záhonu, 13.6.2012
No, mě vloni ve skleníku ožíraly listy opravdu malé zelené housenky dlouhé od 1cm. Měly tak dokonalou mimiku, že je prozradil teprve trus. Vždy byly uschované jednotlivě na spodních stranách listů nebo na stonku a při nebezpečí padaly na zem, kde se... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika