Příspěvky uživatele - 200.166

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kam ted s koi kaprem (original)?, 21.10.2012
To je pravda, ale tieto male koi kapre sa chovaju v umelych chovoch, preto su chulostivejsie. Potom ked povyrastu a aklimatizuju sa vydrzia rovnako ako obycajne.. ved je to iba kapor.
Naviják na solární plachtu, 3.6.2012
musite sa prihlasit a mozte vlozit viac foto. Podla fotky mate zakrytie a k tomu aj solarnu plachtu. Ma to vyznam? Ja mam iba zastresenie a 1.5. som zahajil kupanie, stacilo par slnecnych dni a teplota pekne stupala.
Vysoký obsah chlóru, 3.6.2012
je to tak, chlor vyprcha. U vas je problem, ze mate asi maly bazen a velku tabletu. Skuste nejaku mensiu, pripadne davajte savo, kde sa da davkovat po troche.
Plastove vypodlozeni bazenku, 2.6.2012
nebolo by jednoduchsie pouzit foliu? Firiem, kt ju vedia zvarat je viacej.
Vzduchovac membranovy vs elektromagneticky, 2.6.2012
Zdravim.  Rozmyslam nad kupou vzduchovaca. Aky je rozdiel medzi elektomagnetickymi a membranovymi (vzduchovaci vykon v hlbke, spotreba, zivotnost a pod)  Ktory odporucate. Mam teraz elektromagneticky od Hailea ACO 318, spotreba cca 30w.... celý příspěvek >
2 čerpadla, 15.5.2012
Aj bez spatnej klapky by to malo fungovat. 20w cerpadlo nebude vladat pretlacit vodu spat cez pieskovu filtraciu. Voda potecie najmensim odporom a to je vratna tryska.Velkost potrubia zavisi od filtracie (nakolko pre 20w obehove cerpadlo je to skoro... celý příspěvek >
První úprava vody, 26.4.2012
Neviem ako tabletovany chlor, ale chlornan sodny, kt sa pouziva bezne na upravu vody na kupaliskach (je to vlastne koncentrovane Savo) je silne zasadity. Takze ano, je to normalne. Je potrebne doliat niekolko litrov HCL na upravu pH. Ja pri 50m3 som... celý příspěvek >
Gula vs. skimer, 26.4.2012
Pokial mate na mysli drenaznu ruru... tak to bude vzduchovaci motorcek s prikonom aspon 1kwh ak nie viac   Obrovske mnozstvo dierok, a aby boli nejake bublinky aj na konci, bude potrebny obrovsky objem vzduchu. Vyskusajte hadicu na kvapkovu... celý příspěvek >
Řasa v jezírku teď na jaře, 26.4.2012
sol je vhodna na kupacie kupele pri liecbe ryb. Dalej ovplyvnuje vstrebavanie dusitanov. Tu je naopak viac soli k uzitku,  blokuje prijem dusitanov, ktore su ako vieme toxicke. Neviem aky vplyv ma na bezne rastliny v jazierku.  O chlore... celý příspěvek >
První úprava vody, 21.4.2012
najprv pH, potom chlorsok. Ked upravite pH mozte hned aplikovat chlor. Je dobre mat zmakcenu vodu, alebo nejaky pripravok na zmakcenie (neviem nazov, ja mam vodu zo zmakcovaca) Plus nieco proti riasam. Inak navod najdete na googli.
KG potrubí od guly a skimeru, 20.4.2012
v predajniach bazenov maju dobre lepidlo (ale aj cena je dobra cca 8eur 100ml tuba) Pouzil som ho na rozvody pri bazene, ale na jednom spoji som pouzil obycajne na lepeny odpadovy system, cca 1-2 eur tuba (minulo sa to drahsie) Spoj samozrejme drzi.
Jak upravit vysoké pH v jezírku?, 18.3.2012
kyselinu mozte v poho dolievat, ani ju neriedte, skor rozlejte rovnomerne po hladine nakolko tam este nemate ryby (staci z brehu). Pri takej hodnote sa nic nepokazi. Dobre radili, ze treba znova zmerat.  Ja by som este raz vypustil a natrel... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 17.3.2012
ja kupujem pstruhy po cca 5-6sk za kus (v starej mene) cca 7-8cm.  pstruharen Čučma pri rožňave, alebo pstruharen Gerlachov cca 0,1e za sivena, tam chovaju aj pstruhy za rovnaku cenu.
Nelze udržet ph vody v jezírku, 17.7.2011
HCL 32% ca 1.2eur. H2SO4 za rovnaku cenu... prilievat postupne a potrosku
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika