Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hniloba?, 26.9.2012
Vrchní část buď necháte ve vodě pustit kořínky, nebo po mírném zaschnutí řezné rány zasadíte do země, přetáhnete zlehka třeba mikroténovým sáčkem a necháte zakořenit. POZOR při řezání, je dost jedovatá a šťáva se NESMÍ dostat do... celý příspěvek >
Hniloba?, 26.9.2012
Zřejmě se do rány po odlomeném listu dostala vlhkost a způsobila hnilobu kmínku. Zachovala bych malou boční rostlinu, tu nahnilou uřízla pod a nad hnijícím místem. Spodní část časem obrazí a vrchní část bych použila jako řízek na novou... celý příspěvek >
Určení skalniček, 25.9.2012
Ta pětka mi připadá spíš jako devaterník, na rožec to má dost široké lístky (nebo to má dobrou výživu).            Lída
Je to Jonalord?, 25.9.2012
Podle mne to Jonalord také není. Sice už ho mám také celý červený (HK), ale je plošší, má víc rzivosti a kratičkou stopku.           Lída
Určení druhů, 25.9.2012
Ještě jedna poznámka - ten Šampion je dost sladký, říkali jsme mu "dětské jablko"...  L.
Komposter na zahradu cca 1500m2, 25.9.2012
Asi bych volila dva menší, kompost by tak mohl dozrávat střídavě. Ale zkušenosti s nimi nemám,  kompost mám klasický.        Lída
Jak zazimovat angínovník?, 25.9.2012
Vezmete belamcandu i s květináčem domů, roste normálně i jako pokojovka.           Lída
Určení druhů, 25.9.2012
To jsem si to po sobě nepřečetla... omlouvám se za vypadlá písmenka...  u toho Šampionu je konzum od pol.října do pol.ledna, jinak to snad vyluštíte. Lída
Určení druhů, 25.9.2012
1) Bohemia sklizeň přelom září/října, konzumlistopad až únor/březen, 2) Šampion sklizeˇpřelom září/října, konzum opl.října až pol.ledna, 3) Spencer (sklizeň polovina října, konzum od zač.prosince do pol.března).    Lída
Kdo ví, co to bylo tenkrát za višně, 24.9.2012
Ono asi záleží, komu která chutná. Sousedka má Ujherty F. a ta mi chutnala víc, než Erdi B.- tu jsem měla asi šest let a dala jsem ji pryč, pro mne byla kyselá a málo aromatická. Jakmile mi někde zbude vhodné místo, dám tam tu Morellenfeuer, dcera na... celý příspěvek >
Co je to za škůdce u hrušně?, 23.9.2012
Je to jen další vývojová fáze té klasické rzi hrušňové  ;-))   Lída
Co jsou zač tyto tuje či jehličnany?, 23.9.2012
1) bych řekla spíš jalovec, jinak souhlasím s p.Josefem : 2) tůje Smaragd 3) cypřišek Alumii (Gold?) 4) cypřišek Elwoodii           Lída
Maranta a její schnutí, 22.9.2012
Neměla by mít méně než 18°C, snese spíš vyšší teploty (kolem 25°C) a vyžaduje vlhký vzduch - lze postavit květináč na misku s vodou a keramzitem tak, aby dno bylo nad vodou, doporučuje se také pokrýt povrch půdy mechem. Je to spíš "skleníková" kytka.... celý příspěvek >
Název Skalnićky, 22.9.2012
Ono to na té fotce není moc vidět - jestli je zelenobílá, může to být Silver Queen...          Lída
Kdo ví, co to bylo tenkrát za višně, 22.9.2012
Morellenfeuer je sladší než Morela, měla jsem možnost je zároveň ochutnat.             Lída           
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika