|
Příspěvky uživatele - 152.25
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 28.2.2013 Prosímvás, jak velké je rajče Cherrola? Myslím jak rostlinu, tak plody.
Dík |  | Co pod ořešák?, 26.2.2013 Nevím, je-li to tanin či ne, ale pravda je, že ze starých listů ořešáku při dešti něco kape - minimálně barvivo, šlo by to určitě dohledat, o co jde.
Teď třeba, když leží sníh a k tomu prší, je to dobře vidět - sníh pod ořešákem je zbarvený do... celý příspěvek > |  |
|  | Jarní výsev, 22.2.2013 :-))) Je to přesně tak, jak píše Lukáš.
A 3 mochyně už lezou, asi jim jde k duhu teplejší prostředí.
Z rajčat bezkonkurenčně nejvzrůstnější Cherrolla, je dvakrát taková než ostatní stejně staré sazeničky. |  | Sloupovitá meruňka, 21.2.2013 Ale jo, já to beru, jasněže školkař je lepší a v katalogu vybíráte jen z nabídky firmy, ne ze všeho, co je možno mít, jen nabízím druhý pohled (jakkoliv se s ním úplně neztotožňuju), proč někteří lidé dají přednost katalogu.
|  | Sloupovitá meruňka, 21.2.2013 Nojo, ale zase, kdyby jiná, kvalitní a kamenná zahradnictví byla trošku čipernější, tak už dávno prodává vhodné stromky s komentrářem, že jde o odrůdy vhodné k tvarování do sloupovitého tvaru... protože "normální" člověk prostě neví, které... celý příspěvek > |  | Kolik utrácíte za semínka?, 29.1.2013 To nemusíte ani podnikat, ale když chcete zkusit víc odrůd, musíte holt nakoupit víc balení. (I kdybyste potřeboval jen pár rostlinek od jednoho druhu - já jsem zázela tři, čtyři semínka a ještě budu rozdávat sazeničky...).
|  | Proč bio osivo?, 18.1.2013 Vážně to myslím, jen bohužel v Čechách je to vždycky - "mělo by". A divil byste se, kolik kontrol mají a co všechno musejí plnit. Nemluvím o případech, kdy dá někdo jen nápis na obal, ale o případech, kdy je to doopravdy.
Ovšem nesnažím se... celý příspěvek > |  | Proč bio osivo?, 18.1.2013 Ono to tak ale úplně právě není, zajděte si do obchodu, kde takové věci mají a kupte třeba jen máslo, mléko, chleba. Zjistíte (nebo si vzpomenete), jak takové potraviny vlastně mají chutnat... Bohužel většina jídla je z nějakých náhražek a... celý příspěvek > |  | Nebeský bambus - nandina domestica, 10.1.2013 Jsou nějaké zkušenosti s tímto keřem? |  | Jaká rajčata pěstujete, 10.1.2013 Hodně se tu píše o rajčeti "zelená zebra" - někomu chutná, někomu ne, ale zkoušeli jste někdo "červenou zebru"?
Nakoupila jsem různé rajčatové speciality, tak jsem zvědavá, co vyroste a jaké to bude. Mezi nimi i nebohou tigrellu, na kterou se... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčatový strom, 30.12.2012 Nevím, jde-li o stejnou rostlinu, ale ten "rajčatový strom", na který jsem narazila já, nesnáší teploty pod 10 stupňů a plody má spíš malé... Musela byste to mít v bytě a jen na léto vynášet ven.
Ale třeba jde o jinou rostlinu a půjde vám to na... celý příspěvek > |  | Co to je?, 20.11.2012 A co to tedy, prosím, je? |  | Co to je?, 20.11.2012 Ano, je to spláclé z vločkovače - kulaté semínko s důlkem na jedné straně. |  | Založení okrasné zahrady - čím oddělit od trávníku?, 8.11.2012 A co sekání sekačkou - nedělá potíže? Když je to zapuštěné na úroveň terénu, přijde mi to šikovnější, že sekačka přejede přes.
Ale vypadá to pěkně. |  | Růže, 30.5.2012 Růžařky, je to normální?
Jednu růži jsem koupila a zasadila na podzim, jednu teď na jaře. Obrůstají pěkně, ale ani jedna se netváří, že by chtěla kvést (a po vsi už růže kvetou) - je to obvyklé? Těším se na barvy, měly by být pěkné, obhlížím,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|