Příspěvky uživatele - 152.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 28.2.2013
Prosímvás, jak velké je rajče Cherrola? Myslím jak rostlinu, tak plody. Dík
Co pod ořešák?, 26.2.2013
Nevím, je-li to tanin či ne, ale pravda je, že ze starých listů ořešáku při dešti něco kape - minimálně barvivo, šlo by to určitě dohledat, o co jde. Teď třeba, když leží sníh a k tomu prší, je to dobře vidět - sníh pod ořešákem je zbarvený do... celý příspěvek >
Jarní výsev, 22.2.2013
:-))) Je to přesně tak, jak píše Lukáš. A 3 mochyně už lezou, asi jim jde k duhu teplejší prostředí. Z rajčat bezkonkurenčně nejvzrůstnější Cherrolla, je dvakrát taková než ostatní stejně staré sazeničky.
Sloupovitá meruňka, 21.2.2013
Ale jo, já to beru, jasněže školkař je lepší a v katalogu vybíráte jen z nabídky firmy, ne ze všeho, co je možno mít, jen nabízím druhý pohled (jakkoliv se s ním úplně neztotožňuju), proč někteří lidé dají přednost katalogu.
Sloupovitá meruňka, 21.2.2013
Nojo, ale zase, kdyby jiná, kvalitní a kamenná zahradnictví byla trošku čipernější, tak už dávno prodává vhodné stromky s komentrářem, že jde o odrůdy vhodné k tvarování do sloupovitého tvaru...  protože "normální" člověk prostě neví, které... celý příspěvek >
Kolik utrácíte za semínka?, 29.1.2013
To nemusíte ani podnikat, ale když chcete zkusit víc odrůd, musíte holt nakoupit víc balení. (I kdybyste potřeboval jen pár rostlinek od jednoho druhu - já jsem zázela tři, čtyři semínka a ještě budu rozdávat sazeničky...).
Proč bio osivo?, 18.1.2013
Vážně to myslím, jen bohužel v Čechách je to vždycky  - "mělo by". A divil byste se, kolik kontrol mají a co všechno musejí plnit. Nemluvím o případech, kdy dá někdo jen nápis na obal, ale o případech, kdy je to doopravdy. Ovšem nesnažím se... celý příspěvek >
Proč bio osivo?, 18.1.2013
Ono to tak ale úplně právě není, zajděte si do obchodu, kde takové věci mají a kupte třeba jen máslo, mléko, chleba. Zjistíte (nebo si vzpomenete), jak takové potraviny vlastně mají chutnat...  Bohužel většina jídla je z nějakých náhražek a... celý příspěvek >
Nebeský bambus - nandina domestica, 10.1.2013
Jsou nějaké zkušenosti s tímto keřem?
Jaká rajčata pěstujete, 10.1.2013
Hodně se tu píše o rajčeti "zelená zebra" - někomu chutná, někomu ne, ale zkoušeli jste někdo "červenou zebru"? Nakoupila jsem různé rajčatové speciality, tak jsem zvědavá, co vyroste a jaké to bude. Mezi nimi i nebohou tigrellu, na kterou se... celý příspěvek >
Rajčatový strom, 30.12.2012
Nevím, jde-li o stejnou rostlinu, ale ten "rajčatový strom", na který jsem narazila já, nesnáší teploty pod 10 stupňů a plody má spíš malé... Musela byste to mít v bytě a jen na léto vynášet ven. Ale třeba jde o jinou rostlinu a půjde vám to na... celý příspěvek >
Co to je?, 20.11.2012
A co to tedy, prosím, je?
Co to je?, 20.11.2012
Ano, je to spláclé z vločkovače - kulaté semínko s důlkem na jedné straně.
Založení okrasné zahrady - čím oddělit od trávníku?, 8.11.2012
A co sekání sekačkou - nedělá potíže? Když je to zapuštěné na úroveň terénu, přijde mi to šikovnější, že sekačka přejede přes. Ale vypadá to pěkně.
Růže, 30.5.2012
Růžařky, je to normální? Jednu růži jsem koupila a zasadila na podzim, jednu teď na jaře. Obrůstají pěkně, ale ani jedna se netváří, že by chtěla kvést (a po vsi už růže kvetou) - je to obvyklé? Těším se na barvy, měly by být pěkné, obhlížím,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika