 |
Příspěvky uživatele - 92.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 24.3.2013 Já jsem už bez jablek |  | Stavba udírny, 24.3.2013 Zkušenost s habrem nemám, ale očekával bych stejný výsledek jako u buku. Je to velice podobná dřevina...
|  |
|  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 24.3.2013 Na ostravsku ráno -9,5, bylo úplně jasno... Meruňky asi dostanou zabrat, byl jsem to ráno obhlídnout a sypou se pupeny u Pincotu. Ostatní zatím drží (vecot, Kioto, Kompakta, Bergeron). |  | Udirna s grilem v jednom, 23.3.2013 I v komíně se dá vyudit... Otázkou však je, kolik energie Vás to bude stát (budete muset hlídat stále teplotu), protože regulace tepla bude problematická. Upozorňuji, že je nutné mít udící komoru (ve Vašem případě prostor pro gril) dostatečně vysokou... celý příspěvek > |  | Naroubovaná meruňka na vzrostlé slivoni, 17.3.2013 Já mám meruňku Bergeron roubovanou na Stanleyce, afinita parádní a daří se ji dobře. Ještě ale neplodila, letos by už měla něco dát. |  | Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 26.2.2013 Za mě vede Otava, krásné, menší jabko plné chuti, které ani teď (posledních pár plodů) nemoučnatí. Na stromě takřka nehnije a není třeba chemie. |  | Stavba udírny, 25.2.2013 Uzení není žádná věda, pravda, i když občas si někdo maso nesprávným uzením pokazí (viz jiné vlákna...). Pro mě je to spíše obřad, který opakuji každým rokem třikrát a rád zkouším nové postupy a receptury.
Vyudit se dá i v plechovém sudu, tady... celý příspěvek > |  | Petrklíč, 15.2.2013  prosim o jaky druh jde. |  | Petrklíč, 14.2.2013 prosím o jaky druh petrklíču se jedna, a jak se pěstuje, děkuji,zab |  | Merunka na pálení, 19.1.2013 To určitě, sadaření včetně zahradničení je záliba, kdy se každý snaží překonávat zažité klišé a limity. A jakou radost pak člověk má, když se mu podaří něco extra vypěstovat, naroubovat nebo vyšlechtit... Bohužel častěji nad námi vyhrávají moniliozy,... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se dá uchovat uzené na zimu, 19.1.2013 Bůček do mrazničky na maximálně 3 měsíce, kýtu zásadně zavařuji. Když přijde návštěva a já k vínu otevřu sklenici zavařené šunky, tak se každý oblizuje. Mě sterilizovaná chutná dokonce více, než čerstvě vytažená z uzáku. Bůček nezavařuji, protože... celý příspěvek > |  | Merunka na pálení, 19.1.2013 Ve svém meruňkovém "sadu" mám 5 stromků, každý o jiné odrůdě. Každý rok se těším, že založím kvas, zatím díky mrazům se mi to nedaří. Doufám, že stromky pořádně zaplodí dříve, než je sežere klejotok, nebo monilia. Krásně mi jede Vecot, ale... celý příspěvek > |  | Mountfield SP 535 HW 4S, 16.1.2013 V tomto stroji je jednorychlostní převodovka jako u většiny sekaček, ale místo řemenice je osazena zjednodušeným variátorem, takže "řazení rychlosti" za chodu motoru.Jinak je to velmi podařený stroj. |  | Vlastní zelenina vs koupená - poměr cena: chuť, 15.1.2013 Na svém minizáhonu pěstuji jen česnek, rajčata, papriky (ty pravděpodobně loni naposledy - žádné závratné vysledky jsem neměl), hrášek pro děti a jahody. Pokoušel jsem se o brambory, petržel, mrkrev a celer, bohužel jsem často díky hryzcům ani... celý příspěvek > |  | Ředění slivovice, 14.1.2013 Já třeba ředím slivovici na 48%, lépe mi to takhle chutná. Já bych ji nechal tak, jak je. |  |
 |
|
|
|