|
Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 15.3.2012 Tak to jsme na tom stejně. Taky nerostou. Mám pocit, že sazenice nebudou letos nic moc. |
 |
Bazalka, petržel a jiné bylinky, 11.3.2012 A co říkáte na fotku, moc není vidět, ale aspoň něco no. |
 |
|
 |
Bazalka, petržel a jiné bylinky, 11.3.2012  Děkuju za radu. Mám kupovanou hlínu. |
 |
Bazalka, petržel a jiné bylinky, 11.3.2012 Vůbec se mi nedaří pěstovat petrželku v truhlíku za oknem. Poraďte prosím. Rostlinky pěkně vzejdou a pak jakoby usychaly, přitom je zalévám tak akorát. |
 |
Co vám právě kvete a raší, 8.3.2012 Tak u nás už dneska napadlo asi pět cm sněhu. Takže to co vylízalo a kvetlo už je schované. Už bylo tak krásně :-( |
 |
Špatny amarilis, 5.3.2012 V supermarketech buďto nezálevají vůbec a nebo moc. Nepřesazujte, jinak poškodíte kořeny. Nejlepší řešení je nezálevat a postříkat previcur. |
 |
Co vám právě kvete a raší, 5.3.2012 U nás na jižní Moravě začínají kvést sněženky a bledule, raší tulipány, krokusy, narcisky. Je to krásnej pocit pozorovat jak se všechno probouzí. Už se těším až bude všechno v květu. |
 |
Špatny amarilis, 1.3.2012 Pro P.P. i zázraky se dějí ;-) když Amarylis nebude moc přelívat tak se zotaví. Nevím proč by to neměla zkusit. Hm?? Není to zase až tak náročná květina. |
 |
Špatny amarilis, 1.3.2012 Trochu zalít můžete, ale nepřelívat. |
 |
Špatny amarilis, 1.3.2012 Za čtvrt roku bude cibule v pohodě. Nepokvete hned, ale příští rok určitě. Všemu se má dát šance, zvlášť když paní na Amarylisu záleží. |
 |
|
 |
Špatny amarilis, 1.3.2012 Amarylis nevyhazujte. Je pravda že na podzim se přestává zalévat a začíná se znovu až tak v lednu. Ale vyhodit je blbost. |
 |
Špatny amarilis, 1.3.2012 Proč byste ji měla půlit? Bylo to myšleno že jedna polovina cibule bude v půdě a druhá bude koukat ven. Zakoření sama, podle fotky má už pěkné kořínky. |
 |
Špatny amarilis, 1.3.2012 Zkuste ten previcur. |
 |
Špatny amarilis, 1.3.2012 Přesně tak. Je to o vodě. Amarilis je jen cibulovina, nechce moc zalévat. Tak jednou týdně, maximálně. |
 |
Špatny amarilis, 1.3.2012 Když dáte půlku cibule do hlíny a trochu upěchujete tak držet bude. Ve vodě vám zhnije. |
 |