Příspěvky uživatele - 54.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cesnek roste do nati, 7.11.2011
Připojuji se k odpovědi pana Davida. Silné stvoly neznamenají, že by česnekové pálky musely být ve výsleku malé, je to pravděpodobně odrůdou (já vždy závidím - v dobrém - těm, co mají česněk krásný i nahoře), o podvazování jsem také neslyšela, ... celý příspěvek >
Kávovník, 6.11.2011
Prý existuje výrobek - Domácí pražírna kávy - pro malé domácí žvý... pražení, menšího množství. Nemám vyzkoušena, ani jsem neviděla, pouze vím z doslechu. Elena
Neznámé hrušky I, 4.11.2011
Zkuste vyhledat Speciální pomologie hrušní II. Zimní odrůdy, třeba se tam najde. Elena
Umírající lopatkovec, 3.11.2011
Připadá mi jako docela přelitý. Taky se mi to stalo kdysi na podzim (a nejen u něj) - než jsem si uvědomila, že se změnou teploty a blíže k zimě kytky potřebují jinak zalívat (podstatně méně). Zkuste vyjmout z květináče, obrat případné špatné kořeny,... celý příspěvek >
Co je to za keř?, 30.10.2011
Popletla jsem nejne dřevinu, ale také nájezdníky. E
Co je to za keř?, 30.10.2011
A že by na plody chodil drevokocúr? Elena
Orcidea, 29.10.2011
Dobrý den, nejsem odborník, ale podle netu to vypadá na poškození třásněnkami - Mospilan, Vertimec. Elena
Jakou letní jabloň?, 27.10.2011
Ptala jsem se dnes U Mašků v Brně, poptávali u u dodavatelů - Dima není. Elena
Cydonia oblonga - kdoule, 27.10.2011
Dobrý den, Honzo, máte krásné kdoule a super stromek. K tomu zpracování, psala jsem již jinde, dobré jsou kandované jako dýně (i když trochu tužší, ale do těsta fajn), vynikající je želé (někde uvádějí jako sýr) třeba ve formičkách na vánoční tlapky... celý příspěvek >
Jakou letní jabloň?, 26.10.2011
Zkuste ještě Kopřivu v Šebrově. E
Jak pěstovat Amaryllis?, 23.10.2011
Nezalévat.
Nevmohu najít název rostliny, 21.10.2011
Pravděpodobně Stapelia gigantea - smrdutka. Elena
Co právě sklízíte?, 14.10.2011
Jako dobré šampaňské, ale bez bublinek. Teď doopravdy - šťavnaté, lehce navinulé, křehká dužina, většinou sníme i s "ohryzkem". Dá se jíst teď, ale také třeba v květnu (když je dobrý sklep), chuťově se nemění. Elena
Stará (ne)známá jablon, 14.10.2011
Domnívám se, že za naroubování stojí, mám je ráda, spolu s jonathany u u nás "patří" k vánocům, dokud jsme měli lepší sklep, vydržely i do konce května. Jaký by z nich byl mošt nevím, samostatné jsme nikdy nezkoušeli. Z mladého, zdravého stromu to... celý příspěvek >
Co právě sklízíte?, 13.10.2011 Obsahuje fotku
Brno - jedna z našich jedniček - Šampaňská reneta.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika