|
Příspěvky uživatele - 35.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Škumpa, 16.1.2012 Dobrý den, škumpa orobnicová - ocetná, je velmi invazivní a je to též silný alergen. Ruj vlasátá invazivní není, ze začátku roste poměrně pomalu. Má různé zbarvení (červená, zelená, žlutá) a je velmi dekorativní. Marcela |  | Navrhněte popínavku na garážové stání, 13.1.2012 Z vína je pěkný nepořádek na zemi a těch vos a včel.. U auta bych něco takového nevolila, aby nebylo nakonec pěkně ulepkané.Marcela |  |
|  | Navrhněte popínavku na garážové stání, 13.1.2012 Dobrý den, mám růže i na severní straně a kvetou také. Možná ne tolik jako na slunci, ale kvetou. Ale pokud chcete "neprůhlednou" stěnu a případně i stálezelenou, tak se podívejte na Brslen Fortuneův-Euonymus fortunei. Brslen je stále zelený,... celý příspěvek > |  | Navrhněte popínavku na garážové stání, 13.1.2012 Dobrý den, opletka má ale zase takové přírůstky a je tolik invazivní, že se jí člověk pak velmi těžko zbavuje. Navíc pozor na tíhu porostu, stěna musí být pevná. Marcela |  | Orchidej - je to normální?, 12.1.2012 Dobrý den, to je "keika" - nový výhonek orchideje. Když má dostatečně vyvinuté kořeny, keiku ustřihnu a zasadím. Někde jsem vyčetla, že se keiki tvoří, když mateční rostlina strádá. Já ale na těch svých nic takového nepozoruji. Netvoří se mi často,... celý příspěvek > |  | Vilín, 9.1.2012 Dobrý den, souhlasím s panem Michalem, též nych ho zasadila. Lepší počasí si v lednu ani nemůžete přát. Marcela |  | Lze sázet růže?, 4.1.2012 Já bych též nesázela, přijdou mrazy a budete mít po všem. Marcela |  | Co vám právě kvete a raší, 2.1.2012 U nás (Praha) nesměle vykvítají hyacinty (květy jsou maličké a už určitě víc nevyrostou, ale letos také znovu nevykvetou), kvete mi lýkovec, vilín, pár kvítků je na zlatici a dnes ptáčci zpívali ráno jak o život... Marcela |  | Pařez VS sekačka, 30.12.2011 To je evidentně pěkně shnilý pařez, možná při větším záběru půjde vypáčit i rukama. Marcela |  | Kočka ničí mou práci, 29.12.2011 Dobrý den, proč tu díru nezahradíte? Souseda nezměníte a Vás to bude pořád štvát. Marcela |  |
|  | Mala rekonstrukce vzhledu studny, 21.12.2011 Dobrý den, jistě máte pravdu, ale úprava studně na obrázcích vypadá moc pěkně. Tahání betonového víka opravdu není nic příjemného a pro plno lidí je to jistě docela velký problém. Ale dřevo vydrží poměrně dlouho a pokud nehrozí pád dětí do studny při... celý příspěvek > |  | Ibišek žloutne a opadávají listy, 21.12.2011 Dobrý den, buď ho můžete mít přemokřený anebo naopak suchý. Při nedostatečné zálivce jsou ale vidět i povadlé listy. Marcela |  | Uzené z divočáka, 19.12.2011 Dobrý den, zvěřinu upravuji pokud možno čerstvou, samozřejmě se dá naložit a pak zamrazit. Jak je již napsáno, pokud nemáte zkušenosti s uzením, bála bych se, že zrovna toto nevyjde. Zvěřina z divočáka je opravdu vynikající, podle mě asi nejlepší. I... celý příspěvek > |  | Zahrada startuje na rok 2012, 14.12.2011 Mám také ten názor. U nás je ale tak teplo (Praha), že mi na zahradě vykvetlo pár hyacintů, denivka vyhnala stonky s poupaty a narcisky jsou už 10 cm vysoké. Kvete vilín... Ale jinak opravdu žiju vánocemi:) Marcela |  | Co do petrolejové lampy, 14.12.2011 Dobrý den, buď vyměňte knot, ale nejdřív bych zkusila udržovat dostatek petroleje v lampě:). Petrolejky na chatě používáme od mého dětství co pamatuji (a že je to už hodně dlouho) a jsou prostě nepřekonatelné. Že jsou cítit, to nám nevadí...... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|