Uzené z divočáka



Marvella - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (820) - 35.114 (?)
19.12.2011 11:06

Dobrý den, zvěřinu upravuji pokud možno čerstvou, samozřejmě se dá naložit a pak zamrazit. Jak je již napsáno, pokud nemáte zkušenosti s uzením, bála bych se, že zrovna toto nevyjde. Zvěřina z divočáka je opravdu vynikající, podle mě asi nejlepší. I když se to říká hlavně o mase dančím. Záleží také na tom, jak veliký čuník byl. Maso ze zadní kýty (běhu) je samozřejmě lepší než z běhu předního.Marcela

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

   
Marvella - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (820) - 35.114 (?), 19.12.2011 11:06

Dobrý den, zvěřinu upravuji pokud možno čerstvou, samozřejmě se dá naložit a pak zamrazit. Jak je již napsáno, pokud nemáte zkušenosti s uzením, bála bych se, že zrovna toto nevyjde. Zvěřina z divočáka je opravdu vynikající, podle mě asi nejlepší. I když se to říká hlavně o mase dančím. Záleží také na tom, jak veliký čuník byl. Maso ze zadní kýty (běhu) je samozřejmě lepší než z běhu předního.Marcela

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika