|
Příspěvky uživatele - 192.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zeleny limec na steně bazénu, 30.9.2012 mam ten samy problem nasipal jsem tam hodne skalice modre a pri tych horkach jak se voda odparovala tak vzlinala kolem ohrivaci plachty ke stenam bazenu a tam se to nejak zazralo takze lidicky pozor nepredavkovavat a nevite cim se to da umyt skalice... celý příspěvek > |  | Zeleny limec na steně bazénu, 11.7.2012 peroxid vodiku jsem otestoval ale lekarsky 3procenta a nefunguje to nevim jestli je nejaky silnejsi a koncentrovany chlor nevim kde sezenu prosim poradte mi znovu |  |
|  | Zeleny limec na steně bazénu, 8.7.2012 Dobry den ,máte nahodou nějakou radu na odstraněni zeleneho límce na stěne bazenu tesně nad hladinou vody???Skousel jsem vsechno i specialni hcemecke pripravky z mountfildu ale nadech zelene barvy tam porad je pripada mi to ze ta spina je... celý příspěvek > |  | Skladovatelnost odrůd Admirál, Merkur, Karneval, 22.6.2012 Ing.Nesrsta toto tvrdí i na svých přednáškách nejen v Zahrádkáři.Já sám jsem měl dvě úrody v roce 2010 a 2011 na JM, letos bohužel zmrzl.Vydržel bez problémů do dubna, dál jsem ho nedržel. Tonda
|  | Jak obstály jednotlivé odrůdy 18.5.?, 3.6.2012 Konečně jsem se dostal k tomu, abych prošel jednotlivé odrůdy a zhodnotil jejich poškození mrazem.JM-odrůdy žluté Sirius, Luna,Orion, Opál,Biogolden, Gold Bophemia a Heliodor zmrzly na 90-100%,Angold, Rosana,Rozela, Rubimeg,Bohemia, Aneta,Vanda,... celý příspěvek > |  | Bilance 18.5 - mráz, 24.5.2012 Jižní Morava - Veselsko-Strážnicko-172m nad mořem.Asi 50 keřů révy na tabák, meruňky s přispěním Velikonočního mrazu-žádná úroda.Hrušně mimo Eriku přečkaly oba mrazy - úroda by měla být normální.Ořechy omrzlé, stejně tak moruše trnavská.Třešeň a... celý příspěvek > |  | Kivi řízkování, 8.4.2012 Nemám fotku, ale název napíšu podle vás.A.chinensis hayward
Zdenka |  | Kivi řízkování, 8.4.2012 Dobrý den.Tak tuhle odrůdu mám už 6let a nekvete.Při nákupu mě bylo řečeno, že je samosprašná, asi tomu tak není.Co mám udělat, abych měla plody?Myslím, že mám samce a musím koupit samici, ale tady u nás jsem ji nikde nemohla sehnat, ani nikdo... celý příspěvek > |  | Karneval, 9.3.2012 Ještě se vrátím ke Karnevalu.Jsou to opravdu pěkná jablka, právě teď jsem jedno konzumoval.Zdá se, že je v plné konzumní zralosti.Chuť je nasládlejší, ale jsou tam i pěkné kyselinky, chuťově je vyrovnané.Sirius zatím nechávám, zkusím jak dlouho... celý příspěvek > |  | Hledám zvláštní jabloň, 23.2.2012 Taky jsem přečetl celé vlákno a nahlédl do starých pomologií.Pomologie Moravské ovoce p.Suchého -strana 71 až 74 Ušlechtilé žluté/Gelber Edel -Apfel-Golden Noble/.Velmi se shoduje s prvním příspěvkem i s fotografiemi.Je žluté bez líčka se širokou... celý příspěvek > |  |
|  | Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 7.2.2012 Protože už také sadařím asi 40 let a navazuji na sadaření svého tchána, který vysadil sad kolem roku 1937,tak mně přešlo rukama mnoho odrůd, jak historických, tak klasických i moderních.Je na každém z nás jakou odrůdu si vysadí, která mu chutná, nebo... celý příspěvek > |  | Spencer, 21.1.2012 Spencer jsem na jihu Moravy pěstoval asi 20 let.Výborné jablko chuťově i vzhledově velmi pěkné pokud ho nenašla strupovitost.Proto když končila jeho životnost, tak už jsem ho neobnovil. |  | Stlpovita jablon s cervenymi plodmi, 21.1.2012 Nejsem sice ten, kterého jste oslovil, ale dovolte, abych se k tomuto tematu vyjádřil.Mám asi 20 odrůd balerin, z toho asi 15 plodí.Odrůdy Bolero, Polka,Flamenco, Waltz,Gold, Green,Red, Star a Sun CATS jsou chuťově slabší stejně jako Kordona.Lepší... celý příspěvek > |  | Karneval, 3.1.2012 Odrůda Karneval mně na Jižní Moravě plodí již druhým rokem.Úroda v roce 2010 byla několik pěkných jablek velmi dobré chuti.V roce 2011 úroda slušná, jablka velmi pěkná, zajímavě barevná-viz foto na jiném vlákně, které odpovídá skutečnosti.Co se týká... celý příspěvek > |  | Banánové jablko?, 29.12.2011 Nevím na jaké podnoži máte Melodii, ale já letos, kdybych ji neprotrhal alespoň trochu, tak bych měl plno menších plodů.Mám ji na podnoži J-TE-C jako vysokokmen a její plodnost je dá se říci nadprůměrná.Před lety jsem ji měl na podnoži M9 jako... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|