|
Vrba roubovaná převislá - růst, 27.5.2011 ááá, děkuji, děkuji, pár dní jsem byl pryč od pc, zítra udělám jak jste doporučil, vše jsem pochopil :-) |
 |
Palmy, Martinsicuro - Itálie, 21.5.2011 díky za cool informace, květináče vyměním, jaké mrazuvzdorné palmy by jste doporučil pro začátečníka? |
 |
|
 |
Callistemon - štětkovec, 21.5.2011  Callistemon laevis - štětkovce volně vysazené - Volně vysazenou rostlinu musíme na zimu patřičně zabezpečit. V předchozích dvou zimách stačilo jen vysoko zahrnout kořeny např. mulčem, listím apod. a zbytek rostliny schovat do několikanásobné vrstvy... celý příspěvek > |
 |
Cotinus coggygria "Golden Spirit" - ruj vlasatá, 21.5.2011 díky |
 |
Palmy, Martinsicuro - Itálie, 21.5.2011  Palmy dovezené z Martinsicuro - Itálie
pomůže mne někdo určit o jaké palmy se jedná, dostal jsem je darem bez pojmenování. Dále bych chtěl poprosit o konkretní odkaz či radu jak je v našich podmínkách pěstovat, nejlépe zasazené v zemi venku bez... celý příspěvek > |
 |
Vrba roubovaná převislá - růst, 21.5.2011  opět děkuji za info,
ad kilmarnock: páska není utažená je tam ponechaná vůle a pásky budu měnit, mohu spodní větvičky ostříhat v tomto termínu? Ostříhat všechny a ponechat pouze tu vyvázanou?
ad arbuscula: posílám znovu foto červeně označen... celý příspěvek > |
 |
Cotinus coggygria "Golden Spirit" - ruj vlasatá, 21.5.2011  dostal jsem od přátel loni tento stromek viz foto bez určení, chtěl jsem se zeptat zda se jedná o Cotinus coggygria 'Golden Spirit' - ruj vlasatá. děkuji za info
Petr |
 |
Vrba roubovaná převislá - růst, 21.5.2011  u té druhé vrby Arbuscula to myslím není nutné, taktéž přikládám raději foto. Nad roubem roste nová větev středem vzhůru takže si myslím že stačí upravovat řezem. Je má domněnka správná? |
 |
Vrba roubovaná převislá - růst, 21.5.2011  dnes hned z rána jsem ten kilmarnock vyvázal, doufám že správně, raději přikládám foto |
 |
Vrba roubovaná převislá - růst, 20.5.2011 děkuji Vám moc za informace, Vaše konkretní vyvazování jediné větve se mne líbí asi nejvíce, myslel jsem si že kmen roste také :-(
Až daná větev doroste do určité potřebné velikosti jak docílím dalšího rozvětvování? Řezem? Nebo se automaticky na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Vrba roubovaná převislá - růst, 20.5.2011 Jsem zahradník amatér, začátečník, taktéž jsem si pořídil Salix arbuscula a salix kilmarnock převislé větve roubované obě jsou cca 30 cm velké, chcete mne říci že již neporostou že kmen zůstane takto velký???
Dá se s tím něco dělat? |
 |
Salix arbuscula, 20.5.2011 děkuji :-) |
 |
Salix arbuscula, 18.5.2011 dobrý den, zakoupil jsem si roubovanou vrbu Salix arbuscula, i po delším hledaní nemohu najít obsáhlejší informace o tomto druhu. poradí mne někdo prosím. děkuji rytychs@gmail.com |
 |
Už vám raší okrasné trávy?, 15.4.2010 Mám stejný problém, poradí někdo? Díky Zdenca. |
 |
Strihani a nestrihani travin, 31.3.2010 Lído, děkuji.Zdenca. |
 |