Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 5.5.2010
Já jsem nevymyslel lopatu na beton, to Fiskars, a kladovku dřeva klidně dovezte já Vám ji zpracuji, ale nebude to sekerou Fiskars, že? Já jsem zahrádkář a proto nepoužívám nářadí Fiskars, až ho budu používat tak se ze mne stane rekreant. Hezký zbytek... celý příspěvek >
Půda, 5.5.2010
Cituji - vápenitá půda, znamená že se půda rychle zahřívá, lehce vysychá, vyznačuje se kyprou strukturou, má velkou propustnost a vysokou hodnotu pH nad 8,0, kombinované hnojivo - obsahuje více prvků, které mohou být v různém poměru dle konkrétního... celý příspěvek >
Půda, 5.5.2010
Není nad upřímnost! Držím Vám palce. Nezlobte se že Vám neodpovím hned ale Vaše sebekritika je pro mne v tomto pošmourném dnu jako vysvitnutí sluníčka a musím si to chvilku užít. Mirek
Neberte si to ve zlém, na lopatu jsem si zde v diskuzi otevřel odkaz a beru toto nářadí globálně, na druhou stranu uvádím že je to nářadí pro rekreační zahrádkáře. Záhumenky (alespoň u nás) byly povětšinou obdělávány nářadím od Jelínka (nevím jestli... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 5.5.2010
A není to bago?
Vím přesně jak to není. Odborník od klávesnice ví za těch patnáct let rekonstrukcí železničních tratí a za dalších x let ve stavebnictví jakým nářadím se dá pracovat a s jakým rekreovat. Vemte např. tu lopatu, postavte se k podkladní desce a já Vám... celý příspěvek >
Rajčata, 5.5.2010
Některá byla vyseta již v lednu, v dubnu na nich byly již malé plody ale nějak se nedokázaly sžít s foliákem.
Fiskars - nářadí pro rekreanty a zahrádkáře. Tak bych to viděl já. Viděli jste někdy kopáče nebo podobné pracovníky s tímto nářadím? I kdyby zaměstnavatel nebyl hladný a koupil jim to tak s tím dělat nebudou. Není nad dřevěnou násadu, a toho ergonoma... celý příspěvek >
Rajčata, 5.5.2010 Obsahuje fotku
Používám ji teprve od letoška a předpokládám že by měla něco vydržet. Pro mou potřebu je dostačující jedna sezona. Vycházím z toho že je primárně určena pro balení zboží na paletách a tím pádem kvalitní.
Koňský hnůj a pozdější hnojení, 5.5.2010
Mám takovou představu - odleželý koňský hnůj dát pod sazenice (melouny, rajčata, papriky, cukety, lilek apod...) a to tím způsobem, že vyvrtám díru nebo udělám rýhu, na dno dám vrstvu hnoje, sazenici a zasypu zeminou. Mám jen obavy aby nedošlo k... celý příspěvek >
Mšice na třešních, 4.5.2010
Znám ten problém, listy zkroucené a černé od mšic zrovinka v době kdy měla plody, takže postřik nehrozil. Už ale nevím co to bylo za odrůdu třešně. Přeji hodně zdaru v boji proti vetřelcům. Mirek
Rajčata a papriky na balkoně? Jak na to?, 4.5.2010
Rajče balkonové Venus na venkovním parapetu, květináč má tak litr a půl. Pokud rostlina vyžene ještě více přesadím ji do trochu většího (2-3 litry).
Co vaše réva?, 4.5.2010 Obsahuje fotku
Včera jsem trochu podrobněji zkoumal jak raší vloni na podzim zasazené sazenice a jsem vcelku spokojen. Ustojčivyj Dokučajevoj, Jupiter, Arkadia (i z kontejneru), V 25/20, Vostorg, Augustovskij, Kišmiš Moldavskij již raší, Ametyst prozatím ne a... celý příspěvek >
Mšice na třešních, 4.5.2010
Nejsem odpůrcem postřiků ale kalamitu si představuji tak, že není snad ani jeden list nezkroucený. Používal jsem i BIO přípravky a co si vzpomínám tak postřik musel jít přímo na mšici, což se v případě již zkroucených listů moc nedá aplikovat. Pokud... celý příspěvek >
Réva je bez kořínků, 4.5.2010
Dříve jsem dával 4-5 řízků přímo do země do jedné "hromádky" a pak nechával 1-2 růst. Dnes mám pár kousků stolních odrůd a sazenice dávám ještě na nějakou dobu do květináčů. S balem je potom vysazuji na místo.
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika