Teraz sa veľa zatepľujú paneláky. Murári majú omietky, čo používajú vo vedrách. Ak zoženiete od nich nádoby, máte vyhraté. Vedrá priemeru 20 cm resp. oválne 27x19 som osadil 2 ks paradajkami alebo paprikami /cca 7,5 kg/, priemeru 30 /do trojuholníka a oválne 33x25 / do radu/ troma rastlinami. Tieto vedrá majú výhodu, že keď nekúpite klasickú misku /talianski výrobcovia, na oválne obdlžnikové či štvorcové/, použijete vrchnák od vedra. Do spodku som vypálil 1-3 diery podľa veľkosti vedra. Na spodok som dal 2 cm pilin z listnáčov /buk, dub/, zvyšok zmes hnoja, rašeliny /z Hornbachu je čierna/, navrch 1 cm pilin aby nesmrdelo. Vyväzoval som na kolíčky cca 60 cm. Balkonové paradajky sú zaujímavé tým, že vyrastú svojich 50 cm, zem vo vedre počítajte 20 cm, rezervu 20-30 cm a môžete po metri dať druhé podlažie paradajok ku zábradliu. Ja som dával paradajky na balkón dosť skoro = bola slabá zima a máme zaslený balkón akrylátom. Sadenice som pestoval za oknom v kuchyni v starom akváriu prekrytým fóliou /občas som vetral/ rastlinky sa nepresušovali a do kuchyne nešiel pach substrátu. Ešte jedno upozornenie: substrát som proti padanie rastliniek posypal drevným popolom z listnáčov, ale tak aby sa rastlín nedotkol, lebo dotknuté čerstvý týždňový popol popálil.