Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 16.5.2010
Nezbývá než čekat a chodit vylívat vodu z podmisek; už i na papriky je vody hodně. Ale pozor!, oteplilo se z osmi na deset a půl stupně.
To jsem jen odkoukal od jednoho z Korutan ;o)
Vylomený výhon révy, 16.5.2010 Obsahuje fotku
U pravokořených sazenic z horního očka raší, ze spodního koření a pokud je něco mezi tak vylamuji.
Plané filosofování? Zveřejňuji zde své zkušenosti a praktiky, své pokusy jak urychlit sklizeň, nic víc nic míň. Navíc jsem asi jeden z mála zde diskutujících, který nemá ještě vysazenou přísadu venku, vyjma malé části sazenic které vždy vysazuji před... celý příspěvek >
Rajče orange, 16.5.2010
Pokud plody dosahují takové váhy tak musí být i vzrůstnější. Já jsem se po letech k oranžovým a žlutým (Citrina) vrátil. Co si pamatuji tak oranžová (žlutá) velká rajčata měla "ostřejší" (možná štiplavější, ale to je moje posouzení) chuť oproti... celý příspěvek >
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 16.5.2010 Obsahuje fotku
Zde
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 16.5.2010
Jahody už pravidelně obsypávám modrými granulemi.
Ne, již měsíc jsou venku, jen v případě ochlazení jsem je zakryl bílou textilií. Do úterý má pršet takže to vidím, pokud půjde vše dobře, na výsadbu o víkendu. Jinak další rajčata z lednového výsevu (Pedro, Barbados, Cherrola, Citrina) jsem zkusil... celý příspěvek >
Tolerantní rajčata, 16.5.2010
Podívejte se z okna a vraťte se do reality, bez urážky. Rajče bude tolerantní jen tehdy pokud se tak bude chovat počasí, ale to je sci-fi. Mirek
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 16.5.2010 Obsahuje fotku
Tak jsem vyběhl ven do toho marastu ať vidíte jak vypadají rajčata vysetá v lednu.
Roubování melounů a okurek, 16.5.2010 Obsahuje fotku
Připojím pár způsobů roubování. Tento - šikmým řezem proti děložnímu lístku byl u melounů druhý nejúspěšnější (děkuji Honzovi za překlady).
Broskvoň na drátěnku, 16.5.2010
Nevím zda to dobře jde, ale chci to zkusit. Má zmrznout, chytit kadeřavost, klejotok na drátě nebo samostatně? ;o)
Roubování melounů a okurek, 16.5.2010
Kvete jich víc, ale měly jít o víkendu ven. Místo toho jdou z venku domů.
Vylomený výhon révy, 16.5.2010
A máte roubované nebo pravokořené? U roubované je naděje že ještě obraší. U pravokořené jen pokud jste nevylámal očka. Já vždy nechávám, pokud je to možné, jedno očko jako záložní.
Sazenice mám venku již měsíc ale stále v kelímcích, otužené tedy jsou. Ty co jsem dal na záhon tak čučí, nemluvě o paprice a lilku. Na ty je obzvlášť v noci chladno, sice nemrznou ale taky nerostou.
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika