Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurky ve skleníku, 14.7.2010
Díky Vám za odpověď, to bude asi ten problém a zkušenost do budoucna. Jelikož mám foliák první rok, nevěděl jsem zda se v něm bude hadovkám dařit a tak jsem v neznalosti narouboval i tuto odrůdu (pro sichr). Mirek
Okurky ve skleníku, 14.7.2010
Nedávno jsem vyhodil z foliovníku okurku která bujně rostla, kvetla a měla velkou násadu malých plodů (do 2 cm). Rostlině se dařilo ale plody dále nerostly. Nasadil jsem další roubovance a vypadá to že je to ta stejná odrůda "okurka setá... celý příspěvek >
Okurky ve skleníku, 12.7.2010 Obsahuje fotku
Tak jsem levou rostlinu (že by zbloudilá a naroubovaná nakladačka?) vyhodil a ostatní začaly konečně rodit. Už asi 14 dnů sklízím první úrodu (3x hurá).
Melounoviště 2010, 12.7.2010 Obsahuje fotku
Metr a půl až dva je asi minimum pro to, aby meloun nasadil na květy-samičky (co tak pozoruji).
Co vaše réva?, 11.7.2010 Obsahuje fotku
Dnes jsem prohlížel červenou chrupku a objevil šedý povlak ne některých bobulích. Střapec na obrázku byl skryt mezi listy a plotem. Co to může být při tomto krásném počasí?
Co vaše réva?, 11.7.2010
Taky je znám pod tímto jménem a pár se mi jich na keřích objevilo. Nikdy z nich nic nebylo a většinou podlehly padlí. Mirek
Nemoci paprik, 10.7.2010
Kroutí se mi taky ale pokud rostou a jsou pěkně zelené tak to neřeším. Může to být přehnojením. Co se týče Kristalonu tak Startem hnojím přísady a v současné době Plod a květ. Papriky mám venku i ve foliáku a nemají s hnojivem problémy (ty způsobila... celý příspěvek >
Hroznove vino, 10.7.2010
Odkaz na knihu o pěstování révy.
Melounoviště 2010, 10.7.2010
Nechte ho, odkvete a upadne. Rostlina vytváří více samčích květů, tyto jsou potřeba k opylení samiččích, těch je podstatně méně. Pro jistotu pak můžete opylit ručně, např. štětečkem. Mirek
Melounoviště 2010, 10.7.2010 Obsahuje fotku
Vydržte, teprve tento týden se neroubované rostliny na volných záhonech začaly "hýbat". Roubované rostliny rostou ale zatím nic moc nekvetou, hlavně ty podsazované.
Jahody ze semen, 10.7.2010 Obsahuje fotku
Letos vyseté jahody již začaly plodit (bílé), další odkvétají a nasazují plody. Něco mám v truhlících ale většinu jsem zasadil na záhon (Delician, Grandian, Lizoňka). Uvidím jak velké budou plody a podle toho je "vyselektuji".
Ostružiny - choroba?, 8.7.2010
Na plodech to není, jen na prutech a listech, na plody to padá jako oranžový "prach" z listů.
Postřik na mšice, 8.7.2010
Já znám Bioton, používal jsem ho na révu proti padlí těsně před sklizní(bobule byly vždy takové krásně lesklé), je to na bázi řepkového oleje a lecitinu, OL = 0. Musíte však škůdce postřikem obalit, doslova mu "zalepit sosák". Když se pak podíváte... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 8.7.2010 Obsahuje fotku
Hezký slunný podvečer (jen pro zajímavost ráno bylo 10°C!) všem milovníkům rajčat. Ani vybarvenější Pollicino zatím nic moc, chuťově prázdné, uvidím jak bude mít chutnat ze země (toto je v květináči). Balkonová rajčata jsou již za "horizontem" a... celý příspěvek >
Ostružiny - choroba?, 7.7.2010 Obsahuje fotku
Pokud se to dostene do stádia houby na spodní straně listů vypadá to velmi "nesympaticky" a navíc jsou i plody poprášeny oranžovým prachem, nevím zda to něčemu vadí ale už plody nejím, a to vše v plné plodnosti. Mirek
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika