Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nová sezóna na zahradě, 11.1.2011
Já je tak skladuji a setkal jsem se s tím už i u některého prodejce. Pokud jsou vysušená a do sáčku se nedostane vlhkost...
Co vaše réva?, 11.1.2011
Z toho mám právě obavy, že se zlomí počasí a réva se začne probouzet, díky oteplení. Zima pro ni de-facto už byla. Vloni jsem stříkal poprvé a révu poumýval Sulkou. Mirek
Sloupovitý ostružiník Navaho, 8.1.2011
... a na čem pak rodí? Na dvou až třímetrových sloupovitých výhonech?
Plíseň na cuketách?, 5.1.2011
Plíseň byla loni na všem (nešťastný rok), tady bych to tipl na svilušky.
Výsev rajčat, 5.1.2011
1. ledna jsem dal naklíčit semena rajčat, která jsem vloni vybral ze zralých plodů. Včera už byla všechna naklíčená, úspěšnost deset z deseti! Je to první generace z "originální F1" rostliny. Uvidím jak si udrží vlastnosti.
Papriky na rok 2011, 4.1.2011
O to tady ani nejde, spíše o to že pěstujete papriky poněkud za jiným účelem a v poněkud jiných podmínkách než většina diskutujících.
Papriky na rok 2011, 4.1.2011
Vytápěný skleník a podobné vymoženosti každý nemá a tak zbývají třeba ty kelímky a okení parapet.
Papriky na rok 2011, 4.1.2011 Obsahuje fotku
Pokud budete pěstovat venku tak volte spíše skorejší odrůdy aby stíhaly dozrávat, počasí si v posledních letech dosti zahrává. Ještě Vám upřesním mé zkušenosti. Na jídlo za syrova: Vlasta - oranžová velmi úrodná paprika, poloraná a je dobrá již... celý příspěvek >
Rajčata vzhůru nohama, 3.1.2011 Obsahuje fotku
Je to způsob z Emeriky a tam je spousta nesmyslných věcí. 8o) Možná to roslina neví a tak roste. Kořeny byly v horní části kbelíku a tak vlastně rostly dolů, stonek měl zase snahu růst vzhůru a taky rostl, dolů ho "stahovala" váha plodů takže jsem... celý příspěvek >
Rajčata vzhůru nohama, 3.1.2011 Obsahuje fotku
Pokračování samozřejmě bylo. V kbelíku u baráku (velkoplodá keříčková žlutá odrůda) se mi rostlinu podařilo "ukočírovat" a ohlídat, zarodila hodně. Další dvě rostliny, které jsem měl na zahradě, hodně trpěly nevyváženou zálivkou. Během intenzivního... celý příspěvek >
Papriky na rok 2011, 3.1.2011 Obsahuje fotku
Odzkoušená klasika - oranžová Vlasta, bílá AMY, rohy Beros a Samara, červená Kapie z "vlastního chovu", žlutá Žluťásek, jednohubky Hamík + něco nového...
Koupit zahradu?, 2.1.2011
Berte to tak, že to může být místo kde budete o víkendech (i déle), kde budete moci postavit auto, postavit "boudu na uložení sebe i nářadí" atd...
Výsev rajčat, 2.1.2011 Obsahuje fotku
Příklady rané - Malinový Gigant, Batjana, Apelsin, Černý Princ, polorané - Dikaja Roza, Churma, Krem-Brjule, a mnohé jiné.
Výsev rajčat, 2.1.2011
Tak zkuste objevovat! Mirek
Koupit zahradu?, 2.1.2011
My jsme odkupovali zahrádku od města zhruba 30,- Kč/m2, což je za nějakých 350-400 m2 deset-jedenáct tisíc. Obratem se některé objevily v nabídce realitky za 120 tisíc. Záleží na poloze (zda ji máte u baráku), na zasíťování a dalších možnostech. Já... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika