Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Semena ze zahraničí, 12.1.2010
Vypadá to na aukční síň, bohužel.
Semena ze zahraničí, 12.1.2010
Tak jsem v naší bývalé "provincii" objevil tyto stránky. Mělo by to být ve Vídni což je "co by kamenem dohodil". Vyřešilo by to problémy s platbou a vyřadilo banku z kolečka úhrad. Prosonduji co je to zač a dám vědět.
Jablko roku, 12.1.2010
Doba sklizně určitě hraje roli. Já ochutnal poněkud přezrálý Topaz ze severní Moravy a velmi mne zklamal. Vzhledově nic moc (nekoupil bych si ho) a po zakousnutí se mi "prášilo z huby". Vloni na jaře jsme jeden stromek zasadili (může za to manželka);... celý příspěvek >
Semena ze zahraničí, 11.1.2010
Další zajímavé stránky "bohaté" na obsah, tentokrát z Ukrajiny.
Semena ze zahraničí, 10.1.2010 Obsahuje fotku
Já bych měl např. zájem o tyto odrůdy. Jsou ale z poněkud jiného regionu.
Odrůda rajčete, 10.1.2010 Obsahuje fotku
Můžete sdělit jméno toho "datlete". Děkuji. A co rajče Barbados? Já jsem ho vloni poprvé nasadil jako přísadu. Koupil jsem ho ve velkopěstírně. (Barbados F1  oblíbená velmi raná odrůda pro pěstování v půdě kulaté pevné plody intenzivní... celý příspěvek >
Vyrábí se el. rotavátor?, 9.1.2010
Díval jsem se na el. rotavátory v jednom... hausu. Dají se pořídit v ceně do 3 tisíc (záběr 36 cm, hloubka 22 cm, motor 1000 W). Samozřejmě jsou i značkové, ale tam je cena úplně někde jinde, až na úrovni levných benzínových. Dle prodávajícího... celý příspěvek >
Co se vyplatí zasít už v lednu za okno, 8.1.2010 Obsahuje fotku
Jelikož semena přivezl již loni, výsledek se dostavil (viz foto).
Co se vyplatí zasít už v lednu za okno, 8.1.2010
Dobrý večer, ty semena přivezl mé dceři její přítel z pracovní cesty do Brazílie. V současné době je na delší dobu v Rusku a já již chystám seznam velmi zajímavých semen. Zítra se chystám na otočku do (A) a uvidím co mají tam. Přímo ze zahraničí jsem... celý příspěvek >
Objednávka od Starkla, 8.1.2010
Já už je nedostávám. Asi proto, že jsem si nic neobjednal, a ani bych to neudělal. Prohlédnu, pobavím se fotomontážemi, zasměji se předraženým cenám a vyhodím...
Co se vyplatí zasít už v lednu za okno, 7.1.2010 Obsahuje fotku
Předpokládáte správně. Tento postup se mi osvědčil a má ještě jednu výhodu. Nepoškodí se kořínky rostlinek při přesazování protože voda krásně rozplaví agroperlit. Co se týče teploty pro klíčení paprik (topení nám nejede nonstop),... celý příspěvek >
Kdy roubovat okurky do foliovníku, 6.1.2010
SPRINTER F1 - Tykev k roubování okurek i melounů. Na zadní straně přebalu stojí psáno: Používá se jako podnož pro roubování skleníkových okurek a melounů. Vyséváme o 3 dny později než osivo okurek a melounů a 4-5 týdnů před roubováním. Na piktogramu... celý příspěvek >
Rajcata a Papriky, 6.1.2010
Óčeň zajímavé estonské stránky.
Rajcata a Papriky, 6.1.2010
Jak probíhá úhrada?
Odrůda Amur červený, 5.1.2010
Jestli Vám to alespoň trochu pomůže tak tady je odkaz na ukrajinské stránky. Je to rusky ale při troše dobré vůle to Gůglpřekladač dokáže jakžtakž přelouskat.
Další diskuze:  106107108109110>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika