|
Semena ze zahraničí, 12.1.2010 Vypadá to na aukční síň, bohužel. |
|
Semena ze zahraničí, 12.1.2010 Tak jsem v naší bývalé "provincii" objevil tyto stránky. Mělo by to být ve Vídni což je "co by kamenem dohodil". Vyřešilo by to problémy s platbou a vyřadilo banku z kolečka úhrad. Prosonduji co je to zač a dám vědět. |
|
|
|
Jablko roku, 12.1.2010 Doba sklizně určitě hraje roli. Já ochutnal poněkud přezrálý Topaz ze severní Moravy a velmi mne zklamal. Vzhledově nic moc (nekoupil bych si ho) a po zakousnutí se mi "prášilo z huby". Vloni na jaře jsme jeden stromek zasadili (může za to manželka);... celý příspěvek > |
|
Semena ze zahraničí, 11.1.2010 Další zajímavé stránky "bohaté" na obsah, tentokrát z Ukrajiny. |
|
Semena ze zahraničí, 10.1.2010 Já bych měl např. zájem o tyto odrůdy. Jsou ale z poněkud jiného regionu. |
|
Odrůda rajčete, 10.1.2010 Můžete sdělit jméno toho "datlete". Děkuji. A co rajče Barbados? Já jsem ho vloni poprvé nasadil jako přísadu. Koupil jsem ho ve velkopěstírně. (Barbados F1 oblíbená velmi raná odrůda pro pěstování v půdě kulaté pevné plody intenzivní... celý příspěvek > |
|
Vyrábí se el. rotavátor?, 9.1.2010 Díval jsem se na el. rotavátory v jednom... hausu. Dají se pořídit v ceně do 3 tisíc (záběr 36 cm, hloubka 22 cm, motor 1000 W). Samozřejmě jsou i značkové, ale tam je cena úplně někde jinde, až na úrovni levných benzínových. Dle prodávajícího... celý příspěvek > |
|
Co se vyplatí zasít už v lednu za okno, 8.1.2010 Jelikož semena přivezl již loni, výsledek se dostavil (viz foto). |
|
Co se vyplatí zasít už v lednu za okno, 8.1.2010 Dobrý večer, ty semena přivezl mé dceři její přítel z pracovní cesty do Brazílie. V současné době je na delší dobu v Rusku a já již chystám seznam velmi zajímavých semen. Zítra se chystám na otočku do (A) a uvidím co mají tam. Přímo ze zahraničí jsem... celý příspěvek > |
|
Objednávka od Starkla, 8.1.2010 Já už je nedostávám. Asi proto, že jsem si nic neobjednal, a ani bych to neudělal. Prohlédnu, pobavím se fotomontážemi, zasměji se předraženým cenám a vyhodím... |
|
|
|
Co se vyplatí zasít už v lednu za okno, 7.1.2010 Předpokládáte správně. Tento postup se mi osvědčil a má ještě jednu výhodu. Nepoškodí se kořínky rostlinek při přesazování protože voda krásně rozplaví agroperlit. Co se týče teploty pro klíčení paprik (topení nám nejede nonstop),... celý příspěvek > |
|
Kdy roubovat okurky do foliovníku, 6.1.2010 SPRINTER F1 - Tykev k roubování okurek i melounů. Na zadní straně přebalu stojí psáno: Používá se jako podnož pro roubování skleníkových okurek a melounů. Vyséváme o 3 dny později než osivo okurek a melounů a 4-5 týdnů před roubováním. Na piktogramu... celý příspěvek > |
|
Rajcata a Papriky, 6.1.2010 Óčeň zajímavé estonské stránky. |
|
Rajcata a Papriky, 6.1.2010 Jak probíhá úhrada? |
|
Odrůda Amur červený, 5.1.2010 Jestli Vám to alespoň trochu pomůže tak tady je odkaz na ukrajinské stránky. Je to rusky ale při troše dobré vůle to Gůglpřekladač dokáže jakžtakž přelouskat. |
|