|
Jaký olej do křovinořezu Marunaka TH 43 DX?, 7.6.2007 A je to tady zas. A rada? Přesně ten co máte v návodu a nebo vám byl doporučen v obchodě při koupi stroje. Nechytračte a držte se návodu stejně je nepřechytračíte. |
 |
Sekačka na vysokou trávu Dakr Panter , 5.6.2007 Z jaké bubnovky byly ty nože? |
 |
|
 |
traktůrek, 5.6.2007 Kvalitativně a konstrukčně velmi dobře. Ložiska všude kde mají být žádný futro perfektní chod motoru o krouťáku nemluvě. Asi zvolili dobrou obchodní politiku, protože stále víc vytlačují B&S bez navíšení ceny stroje a trvanlivost motoru je... celý příspěvek > |
 |
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 2.6.2007 A ještě třeba jeden - AGZAT. Beru to tak, že cenu a výkonové parametry nechávám stranou. Ptal jste se jen po zahraničních výrobcích. |
 |
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 2.6.2007 Samozřejmě. Např. Agria nebo Goldoni. |
 |
Zahradní traktor, 1.6.2007 Si děláte legraci, že? Podle mne jít na čtyři hektary s tím co píšete a za kolik je nesmysl. Vždyť si přečtěte doporučené výměry pro jednotlivé stroje. |
 |
seřízení Briggs, 29.5.2007 Já to zde psal už před časem. Po netu se blbě opravuje a je jedno jestli je to Honda nebo B&S. Natož dávat návody jak ustavit rozvody atd. |
 |
Výběr motorové kosy - poraďte?, 29.5.2007 Co je to oprávněná reklamace? Pojďte si to vyzkoušet. Vy budete zákazník s reklamací a já servis Mout. a budeme na toto téma komunikovat. Možná se budete divit. Na druhé strně proč by jsme měli tady dělat druhým kašpary. Asi by to bylo... celý příspěvek > |
 |
seřízení Briggs, 28.5.2007 Uvědomme si ale, že v tomto případě tyto popisované motory mají různou kubatůru. |
 |
Seřízení ventilů Honda GX25, 25.5.2007 Osm setin milimetru nebo jedenáct setin milimetru na výfuku se vám zdá jako míra vůle ventilu? To snad ne. |
 |
|
 |
Jakou rotační sekačku?, 24.5.2007 Zjistěte si kolik motory na jednotlivých sekačkách točí. Výkony udávané jsou platné pro otáčky 3600 a ne všechny motory na sekačkách jsou na tyto otáčky nastaveny. Ono omezení otáček je proto, že při 3600 ot/min některé motory nejsou schopny v... celý příspěvek > |
 |
Sekačka na vysokou trávu Dakr Panter , 24.5.2007 Ale jo, třeba i vyhrál. Je to otázka rychlosti pojezdu a Dakr jede myslím o malinko rychleji než DSK 316 od Vari.To ale pro mě není nic co bych zohlednil při výběru. Pět let ať Panter seče s Vari a po těch pěti letech si můžeme promluvit o výhodnosti... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez na kolech, 20.5.2007 Kdyby jste se chtěli náhodou zaměřit na dvoutakt, tak doporučuju bez deko ventilu. Je to zdroj poruch a new. je dost drahý. Opravit se nedá stejně jako cívka zapalování. Ale je to na vás. |
 |
Honda Vs. Briggs, 20.5.2007 Jenomže ten B&S Intek má obsah 190cm3 a Honda 160cm3. Je třeba srovnávat motory stejné kubatůry. |
 |
Křovinořez na kolech, 20.5.2007 Vari ji nemají už dávno to máte pravdu, ale Motor Jikov ji v sestavě Robus stále ještě má na netu, tak snad by to dokázali dodat. Je ale pravda, že zájem o tento adaptér je víc jak minimální, takže bych se nedivil, kdyby z nabídky zmizel. V druhé... celý příspěvek > |
 |