traktůrek

host - 11.99 (?)
5.6.2007 19:44

Kvalitativně a konstrukčně velmi dobře. Ložiska všude kde mají být žádný futro perfektní chod motoru o krouťáku nemluvě. Asi zvolili dobrou obchodní politiku, protože stále víc vytlačují B&S bez navíšení ceny stroje a trvanlivost motoru je zaručeně větší. Stiga nebo MTD řady YARD MAN by si horší motory nedávala. Pro zajímavost travní traktor MTD YARD MAN 5100 s motorem Kohler dostal jakousi nálepku nejvýhodnější poměr cena- výkon. Je mě jasný, že ne všechno co se napíše je pravda a ne všechno co MTD prodává je kvalita, ale od této řady a víše si myslím že dobrý.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

skolin - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (78), 3.6.2007 21:01
Osobně bych dal raději přednost Mountfieldu konkrétně XT180HD oproto AL-KU, natož pak MTD ( má hydro, mulčování, elektomagnetickou spojku, digi dysplej, konfort pro obsluhu, dobrý koš, atraktivní vzhled, mnoho příslušenství atd)

host - 248.54 (?), 4.6.2007 23:48
A kolo štěstí.... Já bych pro změnu dal přednost Al -ku ve srovnatelné cenové hladině... Na rozdíl od Mountfielda u Al-KA zaplatíte traktor. U Mountfielda odečtěte 30-40% ceny jako marketingovou položku a máte reálnou MC cenu....

host - 4.243 (?), 5.6.2007 9:30
Možná by sem mohl někdo napsat, jak tyto převovky fungují. Jak funguje tzv. hydrogear (bez chladiče oleje to nemůže být nikdy ono) a klasiku - čerpadlo - hydromotor mají jen opravdu pofi stroje, jak funguje tzv. man. převodovka, která se vůbec nedá k man. převodovce mot. vozidel rovnat. V ČR je snad jeden výrobce, který vyrábí tyto stroje (ale ne všechny) s plnohodnotným hydropohonem.

host - 4.103 (?), 5.6.2007 12:01
jak jsou na tom motory Kohler vůči ostatním značkám? Všiml sem si že třeba HQ, Stiga atd. je montují do traktorů, ale tuhle zančku vůbec neznám.

host - 11.99 (?), 5.6.2007 19:44

Kvalitativně a konstrukčně velmi dobře. Ložiska všude kde mají být žádný futro perfektní chod motoru o krouťáku nemluvě. Asi zvolili dobrou obchodní politiku, protože stále víc vytlačují B&S bez navíšení ceny stroje a trvanlivost motoru je zaručeně větší. Stiga nebo MTD řady YARD MAN by si horší motory nedávala. Pro zajímavost travní traktor MTD YARD MAN 5100 s motorem Kohler dostal jakousi nálepku nejvýhodnější poměr cena- výkon. Je mě jasný, že ne všechno co se napíše je pravda a ne všechno co MTD prodává je kvalita, ale od této řady a víše si myslím že dobrý.

host - 209.65 (?), 5.6.2007 19:48
Kohler je z USA. Měl jsem možnost tento motor 11 let sledovat (1982 - 1993) a opravovat v čelním kolovém nakladači Bobcat. Musím říci, že byl max. jednoduchý na údržbu a opravy, byl to "držák".
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz