|
Volba listnatých stromů s kulovitou košatou korunou, 4.3.2014 Dobrý den, rádi bychom zasadili skupinu listantých stromů- cca 3ks, které by plnily funkci odstínění od cesty v úrovni nad živým habrovým plotem. Stanoviště polostín, půda zřejmě ne moc výživná. Zvažovala jsme nějakou kombinaci různých druhů javorů,... celý příspěvek > |
 |
Listnatý strom s úzkou korunou, 3.3.2014 tak to by šlo :-) díky moc za tip!!! |
 |
|
 |
Listnatý strom s úzkou korunou, 3.3.2014 alespon podle zkušeností známých roste velmi pomalu a dlouho moc nevyniká, ale je opravdu krásný a moc by se kvůli svézlaté barvě hodil :-) |
 |
Listnatý strom s úzkou korunou, 3.3.2014 děkuji, dobrý tip, jen asi roste dost pomalu, ale zvážím :-) |
 |
Listnatý strom s úzkou korunou, 3.3.2014 Poradíte, prosím, nějaký listnatý strom s úzkou korunou (tak max 1,5-2m průměr) který by se hodil do výsadby jehličnatých stromů(borovice, smrk, cypřišky leylandii)? Představovala jsem si nějaký s barevným listem a aby jehličnaté výsadbě... celý příspěvek > |
 |
Stromy s kulovitou košatou korunou, 3.3.2014 Dobrý den, poraďte prosím stromy vhodné na stinné stanoviště nenáročné na půdu. Rádi bychom vysadili skupinu stromů s kulovitou korunou- tedy ať se k sobě hodí. Nejlépe nějaké s rychlejším růstem. DěkujiMichaela |
 |
Volba stromu s kulovitou korunou k plotu, 18.2.2014 Děkuji, zřejmě budu muset řešit s předstihem. Volně na prodejnách v zahradnictvích jsem minulý podzim takové stromky nenašla, ale na objednání by to zřejmě problém nebyl, jak vidím :-) Ještě pořeším druh stromu a bude snad úkol pro toto... celý příspěvek > |
 |
Volba stromu s kulovitou korunou k plotu, 18.2.2014 Pane Josefe,
děkuji moc za tipy stromů. Můžu se Vás zeptat, jaký z těch Vámi uvedených stromů vyroste resp. rozkošatí se nejrychleji? Anebo můžu poprosit o přibližnou informaci, jak dlouho bude trvat, než bude koruna u jednotlivých druhů... celý příspěvek > |
 |
Volba stromu s kulovitou korunou k plotu, 17.2.2014 díky za upozornění! :-) |
 |
Volba stromu s kulovitou korunou k plotu, 17.2.2014 Dobrý den,
obracím se zde na Vás zkušené :-) Potřebovala bych poradit. Chci zasadit stom cca max 1,5 - 2 metry od zděného plotu, který má výšku 2,3m, s tím, že by koruna sromu měla začínat až nad úrovní tohoto zděného plotu.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Mě to připadá jako zázrak, 20.11.2013 Tak Vám Liduš děkuji teď jsem zvědavá zda budou i ty bobulky, asi v nich jsou semena tak bych zkusila zasadit do hlíny. |
 |
Mě to připadá jako zázrak, 20.11.2013 Liduš teď se dívám a na obrázku jsou opravdu na horní straně, ale ta moje je má na spodní tak nevím. |
 |
Mě to připadá jako zázrak, 20.11.2013 P. Renato děkuji je to ona, nikdy jsem takovou kytku neviděla tak jsem byla překvapená. |
 |
Mě to připadá jako zázrak, 19.11.2013  V září jsem dostala k narozeninám orchidej do vázy a u ní byly naaranžované i tyto dva stvoly dnes když jsem ji chtěla již vyhodit a stvoly si nechat tak se dívám a ze spodu listů jsou takové malé kvítečka a už i některé kvetou nikdy jsem nic... celý příspěvek > |
 |
Jak poslat poštou sazenice?, 21.10.2013 Jak Vám přijdou tak je hned zasaďte. |
 |