zanpets - Stříbrný Zahrádkář (395) - 146.129 (?), 20.1.2010 19:14
kamaradka po mne take chtela sazenice a pokojovky... a nemohla si pro nej prijet a je trochu z ruky... a tak jsem to vzala jak tady nekdo psal ze zbavit zeminy, zabalit koreny do uterek navlhcit a strcit do sacku mikroten... a dala jsem to do delsi krabice ne siroke ale delsi a jeste jsem ten sacek na te strane kde byly koreny prilepila izolepou nebo lepici paskou aby se v te krabici nechybala... protoze jak vite na poste s balicky muzou pekne prechazovat a mohla by se polamat,,,a nejlepsi je odeslat treba hned v pondelky nebo nejpozdeji do stredy... to jen zduvodu, ze sazenice netrci pres vikend nekde v aute nebo na poste nez se doruci... a kdyz si priplatite tak to mate hned na druhy den... ale take uvadim, ze kdyz bydlite miste kde ma posta na vikend zavreno je opravdu lepsi posilat v pondelky... to mate tak nahodou vas doma postak nezastihne v patek a balicek si muzete vyzvednout az v pracovni den... tak chudak rostlinka skoro 4 az 5dni v krabici... ja jsem to tak kamaradce posilala a prislo ji to celkem jako bych ji to vykopala a dala primo osobne... ted si kamoska preje posilat casteji, vzdy si to postovne zaplati a ja vzdy mam bonboniery a jine dobrudky zza ochotu... a stejne to sni manzel,..ja na sladkosti nejsem
|