|
Příspěvky uživatele - 177.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ochrana rašící révy před májovými mrazíky, 29.4.2011 Dobrý deň! Kde ste prosím vyčítal takúto predpoveď počasia? Niekoľko stupňov pod nulou? Podľa údajov na azet.sk by malo byť u nás na západe SR najchladnejšie 3.5. Cez deň +8 a v noci +3 a dážď. Ak bude pršať, tak sa nebojím, že vinič pomrzne. Paľo |  | Višeň Favorit, 29.4.2011 Pani Marie Klára si vybrala veľmi vhodnú odrodu višne. Maďarská sorta Favorit rastie stredne bujne, má stredne dlhé plodonosné konáre a krátky plodonosný obrast. Nemá sklon k vyholovaniu. Samoopelivosť je až 24%. Veľké plody majú malú kostku a... celý příspěvek > |  |
|  | Kdy postřik proti přezimujícim škůdcum, 29.4.2011 Dobrý večer! Pokúsim sa reagovať na Váš názor aj na pritakanie p.Václava na Váš príspevok. Úvodom: nie som sympatizant zelených, aj keď ma hnevá ich nečinnosť či bezmocnosť napr. pri výrube zdravých starých hodnotných stromov (peniaze podnikateľov... celý příspěvek > |  | Síran amonný - výborný pomocník proti chloróze, 29.4.2011 Zdravím Vás! Práve Vami spomínaný Ferrovit som použil-aj na list a súčasne zálievku v maximálnej dávke-podľa návodu na obale. Celá fľaša padla na tieto 2 rastliny. Pôda je hlinitoílovitá hnedozem so slušným obsahom humusu. (NH4)2SO4 aj K2SO4... celý příspěvek > |  | Coxova reneta (Cox´s Orange Renette, *1825 M.R. Cox v Colnbrook-Lawnu), 29.4.2011 Dobrý večer Petře! Dovolím si Ťa trochu opraviť: Čistecké lahôdkové nie sú malé zelené jabĺčka, ale dosť veľké jablká, mierne sploštelé, v konzumnej zrelosti žlté s nesmelým pomarančovým líčkom. Majú veľmi jemnú šupu a super jemnú harmonickú šťavnatú... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|