|
Příspěvky uživatele - 62.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kaktusy v akváriu?, 21.3.2009 Výborně se do akvárka blízko okna hodí masožravky. |  | Malinké černé kuličky na stonku růže, 13.3.2009 Mšice. Setřete je, rozmačkejte. Nic tragického to není. |  |
|  | Vysvětlí mi někdo rozdíl v křovinořezech Solo?, 18.2.2009  Dobrý den, na originálních webových stránkách stránkách fimy SOLO je pilový kotouč pro 142 a 154 v seznamu příslušenství uvedený pod číslem 69 00 695
Fanda |  | jaký zvolit křovinořez, 18.2.2009 Dobrý den, na sekání 0.5 ha mám křovinořez SOLO 142 SB a šlape jako divý!!!
Franta |  | Malotraktor STS-T-204, 9.2.2009 První servisní prohlídka po najetí 22 Mth je docela rychle.
Servisní plán k Vinee z Agroservisu je takový, že první prohlídka je po 125Mth a další při 250, 500,1000, 2500, 5000 atd. Mth.
Můžete prosím napsat jaké má Jimna další servisní... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder, 18.1.2009  Je ten druhý návěs ten z Vaší předchozí fotografie?
Taháte ho Zetorem, protože by ho malotraktor neutáhl?
fanda |  | Štěpkovač dřevního opadu, 10.1.2009 Pane Lukáši, jak se zpracovává drtič mokré dřevo? Třeba čerstvé smrkové větve? Na fotografii je zřejmé, že suché větve se lámou. Mokré větve jsou ale houževnaté a přelomit nejdou snadno. Jsou břity dostatečné k oddělení jednotlivých kousků?
Děkuji,... celý příspěvek > |  | Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 5.1.2009  Taky jsme se byli provětrat.
fanda |  | TK, TZ, MT, Holder, 4.1.2009  Přišla zima a tak jsem svůj malotraktor Vinea 36 HP vyvezl do lesa na probírku mladých boroviček.
fanda |  | čerpadlo na průtok 2000l/min, 25.12.2008 nemáte fotky vaší čistící zony a filtru??? díky |  |
|  | Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 7.11.2008 Zetor 25.
Fanda |  | Čínský traktor, 28.10.2008 Dobrý den, řešil jsem stejný problém. Všude bylo marketingové info - nejprodávanější malý traktor ale publikované zkušenosti nejsou k nenalezení. Máte ho někdo? Já jsem nakonec koupil mt-8 vinea.
Fanda |  | Stonky rajčat, 11.10.2008 Prosím o radu, co děláte se stonky rajčat.Mám jich okolo 50 ks, silné 2-3 cm.Chtěla jsem si koupit štěpkovač, ale s tím to nejde. Děkuji. Mikča |  | venkovní ibišek, 22.8.2008 Venkovní ibišek pěstuji již 25 let, ty s jednoduchým květem vydržíá skoro vše, kvetou dobře, chtějí stříhat (vždy na jaře), pravidelně hnojím jakýmkoli kombinovaným hnojivem cca 2x (poslední hnojení v červnu). |  | Lukon Glads - radši ne, 30.7.2008 Taky musím přidat zkušenost - poprvé jsem od nich objednala na doporučení nadšené kamarádky asi před 4 roky a byla jsem nadšená taky. Vše bylo super, vše se ujalo, dodnes krásně kvete. Bylo to levné, kvalitní, rychlé, dobře balené. Objednávala jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|