Můj názor je ten, že bych se dnes přiklonil k MSK 254 než k 204. Oba mají homologaci atd takže provoz po pozemních komunikacích po přidělení RZ bezproblemový. 254ka je jiná továrna než 204. Tento traktor (254) má homo. i v německu a dost dobře se tam prodává. Díky ceně. Já osobně jsem už byl dost blízko koupi, ale nakonec se mi náhodou naskytla koupě zetoru za slušný peníze a hlavně ve slušném stavu, takže jsem schánění info o 254ce ukončil. Podařilo se mi toho ale zjistit dost na to, abych sice z obavamy ale už z nějakou tou povědomostí do koupě šel. Kdo se kolem traktorů pohybuje dokáže v hrubých rysech po seznámení se z dílenskou příručkou atp odhadnout, jestli to snad něco vydrží, nebo je to od prvního pohledu aušus. Lze tam samozřejmě najít prvky ala Zetor akorát číňani se moc nezalamují natř. z opracováním odlitků a podle toho to vypadá, to ale na funkčnost nemá vliv. Každopádně ceny ND jsou přijatelné a pokut NEW motor na 204ku by stál cca 40 tisíc korun, pak na 254ku nebude o moc dražší a máte nový stroj. Ale bez kabiny. Jinak už si momentálně nemůžu vzpomenout ale i číňan hledí aby mu vydržel co nejdýl a aby se dal pokut možno opravit " na koleně" a byl bez elektroniky. Jak píšu, nemusíte se mnou souhlasit, ale čína a indie, která mimochodem do dnes vyrábí "svoje Zetory UŘ1" nám i v této technice i cenově ještě ukáže. Já taky nemám na tři a půl milionový traktor plný elektroniky a něco "levného" a lehce opravitelného viz starší typy zetorů zde na trhu prostě není. Starší zetory jsou, ale u nich kur... kazí cenu poláci. Možná blbě ale tak nějak to vydím já.