|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Čím nahradit Sumithiol? - květilka na cibuli, 28.5.2010 Pardon, cibule. | | Čím nahradit Sumithiol? - květilka na cibuli, 28.5.2010 Paní Lído, jak zvládla Vaše bubule nakrytí při letošním počasí? Já si netroufla a už je celá kudrnatá. | |
| | Je možné ještě zasít ředkvičky?, 28.5.2010 Někde jsem dokonce viděla na sáčku napsáno ředkvička celoroční, bohužel jméno taky nevím. | | Krmení zeleným, 28.5.2010 Pro začátek dávám trávy k senu jen trochu, aby si zvykli. Když krmím potom jen zelným dávám víc než sena. Většinou si stejně potom vyberou co chtějí a nesežerou vše. Taky možná s množstvím trochu přeženu a proto vybírají jen to, co jim víc chutná.... celý příspěvek > | | Krmení zeleným, 28.5.2010 Přidávám zelené k senu už asi 3 týdny, vodu normálně, jádro taky, ale záleží kolik dostávají, u nás jen trochu, protože ráno dostanou i kousek tvrdého pečiva. A taky kousek řepy, která ještě zbyla. Vlhká tráva nevadí, chystám si navečer, dostanou... celý příspěvek > | | Nektarinka - škůdce, 28.5.2010 Děkuji. | | Roztok proti larvám svilušek, 27.5.2010 No, ona to zase taková ptákovina není, alespoň podle rady jedné květinářky, se při postřiku proti veškeré havěti na pokojovkám má postříkat i zemina v květináči. A říkala pořádně, tudíž téměř prolít. Elena | | Opadávání listů broskvoní, 27.5.2010 Brzy, nebrzy, padlí prý ze sucha a horka (aspoň jsem to někde četla), ale na některých jabloních již je, mrcha. | | Nektarinka - škůdce, 27.5.2010 Nebyla to višeň plstnatá? | | Roubování melounů a okurek, 27.5.2010 Mirku, zkuste jednu nebo dvě rostliny fíkolisté zasadit ven, ne aby tam celý den pražilo slunce, u Vás v Mikulově či kde by mohly dozrát. Mám vyzkoušeno, že takto získaná semena klíčí líp a nejen u fíkolisté. Elena | |
| | Paprika Jumbo, 26.5.2010 Zkušenost nemám, jenom přeji ať se Vám i paprice daří, ať roste a doufám, že potom dáte foto. Elena | | Molice, 26.5.2010 Nejen postříkat rostlinu, ale také zeminu v květináči. | | Starý pes a štěně, 26.5.2010 Naši mají 11 let, tím, že jsou dva - dědek a babka- dokáží si občas hrát jako štěňata. Horší bude, až jeden nebude. | | Kdo nám kálí na zahradu?, 26.5.2010 No, my máme dva vlčáky, jednu kunu se jin podařilo asi po půl roce, kdy si takhle značkovala schody u vstupu do domu, odchytit a zadávit, potom to ještě párkrát udělala druhá, ale tu jsme nenašli, byla chytřejší. | | Kiwi, 25.5.2010 Ahoj Hanko. Asi jsme za ně poděkovali, já myslela, že jen za kytky se neděkuje, ony prý potom nerostou, ale o kvetení se nemluví. Naše kiwi se zase zbláznilo, šlahouny už skoro metr, kvítek žádný. A co Vaše? Elena | |
|
|
|
|