Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čím nahradit Sumithiol? - květilka na cibuli, 28.5.2010
Pardon, cibule.
Čím nahradit Sumithiol? - květilka na cibuli, 28.5.2010
Paní Lído, jak zvládla Vaše bubule nakrytí při letošním počasí? Já si netroufla a už je celá kudrnatá.
Je možné ještě zasít ředkvičky?, 28.5.2010
Někde jsem dokonce viděla na sáčku napsáno ředkvička celoroční, bohužel jméno taky nevím.
Krmení zeleným, 28.5.2010
Pro začátek dávám trávy k senu jen trochu, aby si zvykli. Když krmím potom jen zelným dávám víc než sena. Většinou si stejně potom vyberou co chtějí a nesežerou vše. Taky možná s množstvím trochu přeženu a proto vybírají jen to, co jim víc chutná.... celý příspěvek >
Krmení zeleným, 28.5.2010
Přidávám zelené k senu už asi 3 týdny, vodu normálně, jádro taky, ale záleží kolik dostávají, u nás jen trochu, protože ráno dostanou i kousek tvrdého pečiva. A taky kousek řepy, která ještě zbyla. Vlhká tráva nevadí, chystám si navečer, dostanou... celý příspěvek >
Nektarinka - škůdce, 28.5.2010
Děkuji.
Roztok proti larvám svilušek, 27.5.2010
No, ona to zase taková ptákovina není, alespoň podle rady jedné květinářky, se při postřiku proti veškeré havěti na pokojovkám má postříkat i zemina v květináči. A říkala pořádně, tudíž téměř prolít. Elena
Opadávání listů broskvoní, 27.5.2010
Brzy, nebrzy, padlí prý ze sucha a horka (aspoň jsem to někde četla), ale na některých jabloních již je, mrcha.
Nektarinka - škůdce, 27.5.2010
Nebyla to višeň plstnatá?
Roubování melounů a okurek, 27.5.2010
Mirku, zkuste jednu nebo dvě rostliny fíkolisté zasadit ven, ne aby tam celý den pražilo slunce, u Vás v Mikulově či kde by mohly dozrát. Mám vyzkoušeno, že takto získaná semena klíčí líp a nejen u fíkolisté. Elena
Paprika Jumbo, 26.5.2010
Zkušenost nemám, jenom přeji ať se Vám i paprice daří, ať roste a doufám, že potom dáte foto. Elena
Molice, 26.5.2010
Nejen postříkat rostlinu, ale také zeminu v květináči.
Starý pes a štěně, 26.5.2010
Naši mají 11 let, tím, že jsou dva - dědek a babka- dokáží si občas hrát jako štěňata. Horší bude, až jeden nebude.
Kdo nám kálí na zahradu?, 26.5.2010
No, my máme dva vlčáky, jednu kunu se jin podařilo asi po půl roce, kdy si takhle značkovala schody u vstupu do domu, odchytit a zadávit, potom to ještě párkrát udělala druhá, ale tu jsme nenašli, byla chytřejší.
Kiwi, 25.5.2010
Ahoj Hanko. Asi jsme za ně poděkovali, já myslela, že jen za kytky se neděkuje, ony prý potom nerostou, ale o kvetení se nemluví. Naše kiwi se zase zbláznilo, šlahouny už skoro metr, kvítek žádný. A co Vaše? Elena
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika