|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 23.6.2010 Proboha, pane Marku, já bych zatím nekácela nic, na průklest a zmlazení je asi už pozdě, poví povolanější. Trochu probrat by se určitě dalo, zjistit z případné úrody co chutná, co by plodilo. Klíč je jednoduchý - stromy nemocné (hodně) poschlé, s... celý příspěvek > | | Zázraky v zahradě, 21.6.2010 Obyčejné? Nádherné!!! | |
| | Klíšťata zvířecí a lidské, 21.6.2010 Dobré prý je také mýdlo, no, na čumák, nevím. Kamarádka kocourovi vytahuje klíšťata za pomocí verzatilky, lepří než pinzeta. | | Jahody v roce 2010 - aku urodu ste mali?, 20.6.2010 Brno, na netkané černé na hrůbcích 2a 3 leté, maxi listy, maxi jahody, méně co do počtu, vybarvené pěkně, kyselejší, bez chorob. | | Kniha o zahradničení, 19.6.2010 Dobrý večer, z uvedených znám jen Zahrada od A do Z, není špatná. Já bych si vybrala (mám je a taky spoustu dalších) R. Šrot - 1000 dobrých rad zahrádkářům, případně F. Bo(přehláskované)hming, S.Peleška - 2000 rad pro zahrádkáře. Elena | | Kopr - prosím o radu, 18.6.2010 V části Moravy se seje pouze obilí, jinak se sadí vše. | | Úroda, 18.6.2010 Mirku, to snad není už ani na naštvání, asi bych seděla a bečela. Já, když už se dostanu ke stříkání, do hodiny mi to určitě zmokne. Jako vaše goldeny máme letos asi čtvrtinu stromů, jeden je na tom daleko hůř, o broskvích lépe nemluvit. Vysázeno... celý příspěvek > | | Jak na Mandelinku bramborovou?, 17.6.2010 Už jsou letos u vás taky ty potvory? Sebrala jsem již několik dospělých a vajíčka rozmačkám. V brambořišti roste kopr, afrikány (zatím), vedle je křen. Nic jim nevadí.Elena | | Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 17.6.2010 Stříkala jsem i Sulkou a kadeřavost je i na nových letorostech. Přemýšlím o tom, že přece jen něčím stříku i v tuto dobu. Jen kdyby pořád nepršelo. Elena | | Hledám afrodisiakum, 17.6.2010 Kopr, do všeho. | |
| | Bobkový list - vavřín, 15.6.2010 Viděla jsem v arboretu MZLU v Brně. Mají ale udělané "stanoviště" na tyto teplomilnější dřeviny pod úrovní okolní půdy, betonové okraje, nad tím je konstrukce železná, na zimu přikrývají dvojitou fólií. Prý jim ale ve větších zimách taky... celý příspěvek > | | Úroda, 12.6.2010 No, Mirku, já dnes konečně postříkala jabloně, hodku před bouřkou, která ještě řádí, jak bude zítra vypadat zahrada snad ani vědět nechci. Naštěstí zůstala ve skleníku nějaká rajčata a okurky, co si pro ně nepřišli ti, co je chtěli. Jinak je to... celý příspěvek > | | Ředkev, 12.6.2010 Třeba by mohl porait někdo letos, stává se nám to také u podzimních ředkví i ředkviček. Abychom se včas připravili. | | Klíšťata zvířecí a lidské, 12.6.2010 Přišel mi zajímavý rcp na výrobu tinktury proti klíšťatům - do 1 litru vroucí vody vhodit pytlík rozmarýnu sušeného nebo pár snítek čerstvého, odstavit, nechat schládnout, přefiltrovat, přidat polévkovou lžíci bílého vinného octa. Uchovávat v... celý příspěvek > | | Syrová a klasická strava pro psa, 11.6.2010 Ještě dodám-krmení pro zvířata podléhá snad větším kontrolám než potraviny pro lidi, nemusíte mít obavu, že krmíte něčím, co by nemohl dostat. Pro kvalitnější srst je dobré přidávat do žrádla tak 1 týdně syrové vejce, případně trochu vařeného lněného... celý příspěvek > | |
|
|
|
|