|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jak krmit slepice, 2.7.2010 Docela Vám rozumím, my těch slepic máme 25, zobou ochotně z ruky i starý nadrobený rohlík, kohout Jaryn je trochu potvora, ale jak jsem si ho naučila... Když projdu po slepičím dvoře a nic mu nedám než se naděju, tak mě pokope - skočí mi nohama na... celý příspěvek > | | Réva ve skleníku, 2.7.2010 Nepřelila jste ji? | |
| | Co je to - okurky, 2.7.2010 Bílý minimotýlek je moje oblíbená molice, nebo spíše moje kytky a rostliny jsou jejich oblíbené. Jsou to potvory, kterých je velmi obtížné (alespoň pro mne) se zbavit, vyžadují opakované postřiky. Jestli lezou i na okkurky nevím, na těch u nás zatím... celý příspěvek > | | Co místo pryšce?, 1.7.2010 A co Mochna dřevitá-potentia fruticosa nebo žlutou vytrvalou rudbeku. | | Pracovni obuv, 1.7.2010 Dobrý den, díky za tipy. Koukla jsem na net, boty vypadají dobře, ale budou si je muset chlapi vybrat sami. Naše zkušenost - nízkou odolnost proti vodě řešili tak, že promazali farmařky několika vrstvami vyškvařeného vepřového sádla, další vrstva... celý příspěvek > | | Nekrotické skvrny na listech, 30.6.2010 Mohl by to být nedostek draslíku. | | Kosa, 30.6.2010 Můj táta ještě pamatoval sekání kosou obilí o žních a sekání velkých luk o senách a otavách. Nevzpomínám si, že by někdy povídal o tom, že si někdo přes den odběhl překut kosu. To by ho hnali nebo by se mu vysmáli. A náhradní asi sebou taky netahali.... celý příspěvek > | | Jak krmit slepice, 30.6.2010 U nás se vždycky říkalo : "Dej krávě do držťky, ona ti dá do dížky" Když nedostane dostatečně nažrat, nedá dost mléka. A to samé platí i u slepic. Souhlasím s předchozím příspěvkem, slepice se nepřežere. Nejde ani o to kolik, jako spíš o... celý příspěvek > | | Nemoc u housat, 30.6.2010 Nám se takhle u káčat projevovala solmoneloza. Děs, běs. Držím palce ať je to jen nějaká prkotina. | | Pracovni obuv, 30.6.2010 Chlapi, prosím o radu. Moji mužští nosili do zahrady, na stavbu i do dílny klasické farmářky od fy Kral. Naprostá spokojenost s výdrží, pohodlností, vnitřním zpracováním (kopyto nebylo dělané podle ploché nohy), cenou. Bohužel, prý zkrachovala. Syn... celý příspěvek > | |
| | Růžový rybíz, 28.6.2010 Růžový rybíz máme, nevím jaká je to sorta, protože kdysi dávno bývaly na zahradě, potom je můj otec vykopal (jako skoro všechny rybízy) a asi po 15 letech s najednou jeden keříček objevil. Ten náš je sladší než bílý i červený, má dlouhé střapce a... celý příspěvek > | | Napadené listy švestky, 26.6.2010 Bílé? Vypadá to na molice. | | Popínavka ke zdi, 25.6.2010 A co kiwi? | | Rosení, 24.6.2010 Někdy prostě platí, že přílišná péče škodí. | | Vodní meloun, 24.6.2010 Samozřejmě, dochází, jako u fazolí | |
|
|
|
|