Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak krmit slepice, 2.7.2010
Docela Vám rozumím, my těch slepic máme 25, zobou ochotně z ruky i starý nadrobený rohlík, kohout Jaryn je trochu potvora, ale jak jsem si ho naučila... Když projdu po slepičím dvoře a nic mu nedám než se naděju, tak mě pokope - skočí mi nohama na... celý příspěvek >
Réva ve skleníku, 2.7.2010
Nepřelila jste ji?
Co je to - okurky, 2.7.2010
Bílý minimotýlek je moje oblíbená molice, nebo spíše moje kytky a rostliny jsou jejich oblíbené. Jsou to potvory, kterých je velmi obtížné (alespoň pro mne) se zbavit, vyžadují opakované postřiky. Jestli lezou i na okkurky nevím, na těch u nás zatím... celý příspěvek >
Co místo pryšce?, 1.7.2010
A co Mochna dřevitá-potentia fruticosa nebo žlutou vytrvalou rudbeku.
Pracovni obuv, 1.7.2010
Dobrý den, díky za tipy. Koukla jsem na net, boty vypadají dobře, ale budou si je muset chlapi vybrat sami. Naše zkušenost - nízkou odolnost proti vodě řešili tak, že promazali farmařky několika vrstvami vyškvařeného vepřového sádla, další vrstva... celý příspěvek >
Nekrotické skvrny na listech, 30.6.2010
Mohl by to být nedostek draslíku.
Kosa, 30.6.2010
Můj táta ještě pamatoval sekání kosou obilí o žních a sekání velkých luk o senách a otavách. Nevzpomínám si, že by někdy povídal o tom, že si někdo přes den odběhl překut kosu. To by ho hnali nebo by se mu vysmáli. A náhradní asi sebou taky netahali.... celý příspěvek >
Jak krmit slepice, 30.6.2010
U nás se vždycky říkalo : "Dej krávě do držťky, ona ti dá do dížky" Když nedostane dostatečně nažrat, nedá dost mléka. A to samé platí i u slepic. Souhlasím s předchozím příspěvkem, slepice se nepřežere. Nejde ani o to kolik, jako spíš o... celý příspěvek >
Nemoc u housat, 30.6.2010
Nám se takhle u káčat projevovala solmoneloza. Děs, běs. Držím palce ať je to jen nějaká prkotina.
Pracovni obuv, 30.6.2010
Chlapi, prosím o radu. Moji mužští nosili do zahrady, na stavbu i do dílny klasické farmářky od fy Kral. Naprostá spokojenost s výdrží, pohodlností, vnitřním zpracováním (kopyto nebylo dělané podle ploché nohy), cenou. Bohužel, prý zkrachovala. Syn... celý příspěvek >
Růžový rybíz, 28.6.2010
Růžový rybíz máme, nevím jaká je to sorta, protože kdysi dávno bývaly na zahradě, potom je můj otec vykopal (jako skoro všechny rybízy) a asi po 15 letech s najednou jeden keříček objevil. Ten náš je sladší než bílý i červený, má dlouhé střapce a... celý příspěvek >
Napadené listy švestky, 26.6.2010
Bílé? Vypadá to na molice.
Popínavka ke zdi, 25.6.2010
A co kiwi?
Rosení, 24.6.2010
Někdy prostě platí, že přílišná péče škodí.
Vodní meloun, 24.6.2010
Samozřejmě, dochází, jako u fazolí
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika