|
Jezírko nebo bazének pro žely?, 29.3.2011 Moc děkuji za radu. Teď si musím pořídit nějakou chytrou knížku a poprosit šikouné pomocníky protože to nebude zas tak jednoduchý. Sice bydlíme v rodiném domku a na vesnici ale kolem baráku není žádné příhodné místo. Ale mám výhodu že máme balkón... celý příspěvek > |
 |
Jezírko nebo bazének pro žely?, 28.3.2011 Chtěla bych poradit od nějakého zkušeného chovatele o radu. Chci udělat pro svoje dva miláčky vodní jezírko a nevím zda je lepší z plastu koupit vylisované nebo zda udělat z fólie přírodní.Já se přikláním k přírodnímu z fólie a nevím a bojím se aby... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Proč pikýrovat?, 16.3.2011 Upředňostňuji přepichování jelikož vyprodukuji třeba přibližně 5000 sazenic paprik za sezonu, |
 |
Papriky - klíčivost semen, 8.3.2011 Seji papriky výhradně od Semo.Dám naklíčit a jakmile se objeví první klíčky pinzetou je nasázím do pěstebního substrátu a umístím do pařeníště, které je ve vytápěném skleníku a el. tělískem s termostatem je zde udržovaná kostantní teplota 28... celý příspěvek > |
 |
Odrůda rajčete, 17.1.2011 Máte někdo zkušenost s odrůdou Pedro ve foliovníku? |
 |
Papriky na rok 2011, 4.1.2011 Paní Jiřino taky chodím do zaměstnání ten skleníček vytápím piliňákem/piliny mám zdarma/. |
 |
Papriky na rok 2011, 4.1.2011  Foto |
 |
Papriky na rok 2011, 4.1.2011 Papriky vysévám po 15. únoru po předchozím předklíčení na vlhkém hadříku.Ve vytápěném skleníčku/piliňákem/ mám připravený pařník o velikosti typizovaného zahradnického okna.Na dno našlapu 30 cm vrstvu koňského hnoje, který proleju konví vařící... celý příspěvek > |
 |
Jak postavit foliovník?, 22.11.2010 Folii používám už 15 let typ agrofolie o tl O, O17 mm.Vydrží na foliovníku 5 let a na čelech i 10 let.Foii svářím upravenou pájkou. |
 |
Papriky - co s nadúrodou?, 9.11.2010 Máš pravdu, mě toho zmrzly dva foliáky. |
 |
|
 |
Nejchutnější rajčata, 5.10.2010 Poradíte mi někdo prosím jak uspíšit zrání rajčat?Mám jich ve foliáku ještě mnoho ale není sluníčko. |
 |
Nejchutnější rajčata, 10.8.2010 Má někdo zkušenost s rajčetem Tomaso F 1?Letos jsem ho koupil do foliáku 200 ks a nejsem s ním vůbec spokojen. |
 |
A diskusi mám pročtenou - začínám. Kdo kopal růčo?, 6.8.2010 Dobrý den, ta průchodka by mě dost zajímala. Díky Luděk. |
 |
Okurky nakládačky - plíseň, 6.8.2010 Používám s ůspěchem Bravo 5OO.OL 3 dny. |
 |
Květák, 30.7.2010 Je možné nějak bojovat s boulovitostí kořene květáku? |
 |